Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánisták nem féltek?

Sátánisták nem féltek?

Figyelt kérdés
Csak sátánista véleményére szeretnék kíváncsi lenni.Nem féltek attól mi lesz halálotok után?És nem riszt vissza titeket hogy a sátán alapvetően gonosz?És ti neki "nyaltok"...nem lenne jobb inkább hitetlennek lenni mint sátánistának?És ha hisztek a sátánban akkor hinnetek kell Istenben is és az ő erejében..HAHÓ A GONOSZT SZOLGÁLJÁTOK tisztában vagytok avval hogy ti is gonosz emberek vagytok?

2012. máj. 7. 16:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
69%
A Sátán számára szentek az állatok, ÉS NEM ÁLDOZZUK FEL EZEKET!!!! Ezeket megint a kereszténység találta ki, és csak divatsátánisták csinálják. Nekünk a macskák stb.-k a segédeink, mivel figyelmeztethetnek a veszélyre. Pl. a macskák egyszerre fizikailag és asztrálisan is jelen tudnak lenni. Ha én sátánistaként feláldoznék egy macskát valószínűleg a Sátán úgy megbüntetne, hogy...
2012. máj. 7. 17:50
 12/36 A kérdező kommentje:
De ez mindennek ellentmond amit valaha embernek gyermeknek tanítottak...Mindennek..Miért nem tudjátok máshogy nevezni?Miért pont sátánnak?Miért nem bármi másnak?Akkor csatlakoznék....de nem lehet hogy sátánt szeretitek amikor kisgyermekkorunkban halálosan féltünk tőle a sötétben....értitek?
2012. máj. 7. 17:54
 13/36 anonim ***** válasza:
Azért Sátánnak nevezzük, mert a keresztények adták neki ezt a nevet. Régen az emberiség eredeti vallása volt, hála a keresztényeknek Sátán lett a neve, és mivel ezt nevelték beléd, ezt hallod mindenhonnan ez visszataszítónak hathat. Ha jól tudom a Sátán döntött úgy, hogy nevezhetjük őt Sátánnak, én is így nevezem mikor kommunikálók vele.
2012. máj. 7. 17:56
 14/36 A kérdező kommentje:
** Hogy kommunikálsz vele?De miért akarná a kereszténység elterelni a szót a sátánról?
2012. máj. 7. 17:58
 15/36 anonim ***** válasza:
A kommunikáció meditáció közben zajlik, telepatikusan (gondolatban) imádkozunk hozzá, és ha nem is rögtön a válasz megjön 1-2 napon belül. A Sátán nagyon elfoglalt.
2012. máj. 7. 18:02
 16/36 anonim ***** válasza:

Én is sátánistának vallom magam, de valójában, nem tudok semmit arról hogy akik szintén ebben hisznek mit csinálnak, milyen rituálékat végeznek, nem hirdetem a testemmel, észre se venné senki. Csupán egyet érzék nagyon nem bírom istent és ez nekem éppen elég. Csupán azért hiszem, hogy bármely formában de létezik mert ha jó van akkor van gonosz is. Habár magát a sátánt nem tartom gonosznak, csupán nem őt használták fel az emberek ámítására, pedig fordítva is lehetett volna... A bibliára nem lehet alapozni semmit, vannak ugyanolyan tartalmú előtte keletkezett iratok, de a bibliából már hiányoznak részek melyek befeketíthetnék az egész keresztény vallást. Hogy a kérdéseidre is válaszoljak.

Mitől félnék? gondolod hogy a Sátán a pokolban büntetne bárkit is csak mert benne hisz?, a pokol negatív leírása is csak a biblia szüleménye... és ahogy szokás mondani ott lesznek a barátaim.

Nem tartom magam gonosznak sem, segítek mindenkinek akinek tudok és akit szeretek, csupán nem azt vallom hogy ellenségem is felebarátom és felebarátomat meg úgy szeretem mint magamat. Mert ez HAZUGSÁG az ember alapvetően ösztönös lény, amely tudat alatt működik. Nem tesz semmit, mi nem áll érdekében ha segít valakinek azzal is csak magát fényezi tovább. Tehát végszóul inkább vagyok önző de őszinte mint képmutató.

2012. máj. 7. 18:18
 17/36 anonim ***** válasza:
Ja és bocsi cicám is van de még nem jutott eszembe hogy feláldozzam...
2012. máj. 7. 18:19
 18/36 anonim ***** válasza:
A reptoidok.
2012. máj. 7. 20:45
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem a gonoszt szolgáljuk, mi Sátán Atyánkat szolgáljuk. A kereszténység hitette el azt, hogy van "isten meg sátán", és hogy "isten a jó, sátán a rossz". A többit leírták már. Telepátia, meg különböző eszközökkel tartjuk a kapcsolatot Atyánkkal. Hívhatnánk Őt Enkinek is.
2012. máj. 7. 22:32
 20/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező :)

Építsd fel a saját hited. Mindenki ezt teszi. És ne inogjon meg az, amiben hiszel egy-egy ember miatt.

Ezen felül hallgass a megérzéseidre: idegenkedsz az Öreg nevétől? Attól, amit képvisel? Hát ne lépj az útjára.

Az itteniek, és a neten még sokan gyönyörű, romantikus világot szőttek köré, de amit én tapasztaltam, azt mondatja velem, sajnos ez is hamis.

Kóstolj bele sokféle filozófiába, egészséges szkepticizmussal, és tartsd meg belőlük azt, amit elfogadhatónak vélsz :)

2012. máj. 7. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!