Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A reinkarnáció mennyire...

A reinkarnáció mennyire hitelesíti a többi spirituális képességeket?

Figyelt kérdés

Világáletemben természettudományos dolgok érdekelte, a természet megismerése mindíg is nagyon vonzott ! Érdeklődésem és magas értelmi képességeimnek köszönhetően végül kiváló kutató lettem.

A spirituális világgal kapcsolatban mindíg azt hittem, hogy ezek csak nyerészkedni vágyó ügyeskedők és labilis elmék világa. Mostanában ez sokat változott ! Egy ideje kezd kinyílni a szemem a spirituális világ felé, ez azonban csak érdeklődésként nyílvánúlt meg. Asztrál utazás és egyéb alkalmazott mágikus, transzcendens dolgokra nem merészkedtem.

Hosszú idő óta nyílvánvaló előttem a lélekvándorlás ténye. Saját magam előző életeire elmékszek vissza és sokszor nagyon nyomasztanak, míg máskor felszabadítanak ezek az érzések. Azon tűnődtem, hogy mivel létezik a reinkarnáció ez a tény mennyire vonja maga után a többi spirituális képességég létét, amit összefoglalóan ESP-nek nevezzük és magéba foglalja a telepátiát, telekinézist stb. Mennyire vonaja maga után a spirituális világ létezését ?

Ha mélyen magamba nézek fel tudom idézni még az univerzum teremtése előtti állapotot is, amikor még ez az anyagi manifesztum nem létezett, bár ezen időkből már igen kevés emlékkép tőr előre. Szilárdam emlékszem, hogy konkrét életfeladattal láttak el, bár később az anyagi univerzumunk létrejötte után valami megváltozott, elromlott ami után már ez egy más feladatokkal és kihívásokkal teli állapot lett számomra. Tudom hogy elég későn kapok észbe a világ lényegi dolgait érintően, mert már ebben az évnek a végén valami lezárúl, de nagyon érdekelne a véleményetek. Kifejezetten akik hasonló cipőben jártak és spirituális dolgokban jártasak,Fisz véleményére is kíváncsi lennék. Nagyon kérek viszont gúnyolódókat hogy tartózkodjanak a választól.

2012. ápr. 25. 23:39
1 2 3
 21/21 ROUGE77 ***** válasza:

Kedves kérdező nagyon érdekese a kérdésed és tetszik amiket leirtál.

Pont ma olvastam erről,hogy az az ember aki eőző életei során elért egy bizonyos szintet az magasabb energetikai rezgés számmal fog születni dehát nem veszik el a megszerzett tudás csak a tudatalattinkban szunnyad.

Szidhárta Gotama az az Buddha is egy ilyen ember volt aki egy magasabb tudat szinten állt ,és szerintem jézus is egy iylen ember lehetett és az a közös bennük hogy mindkettőnek isteni szikrát tulajdonítanak.

Azok az emberek akik túl tesznek a szkeptikusokon egy fikarcnyit sem fejlődik a lelkük és meggyöződésem ,hogy ők a "töltelék" akik a növények tudatalatti rezgés szintjénél is alacsonyabban állnak mert képtelenek befogadni ezeket az energiákat.

Velem gyakran előfordúl,hogy megérzek dolgokat,vagy megálmodóm ,és bejön! Engem is nagyon foglalkoztat már kis korom óta ezek a dolgok és sokat szoktam filozófálni a világról.

2012. nov. 26. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!