Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen dolgok vannak amikkel...

Milyen dolgok vannak amikkel a szellemeket, gonoszt kizárhatom a szobámból?

Figyelt kérdés

Állandóan érzek valami rosszat, meg akarom szüntetni.

Tudtok olyan dolgokat ami nem engedi őket közel?

(pl.dolgok elhelyezése a szobában, csomó kötése a kilincsre)

Fontos lenne, köszönöm szépen előre is! : )

2012. ápr. 9. 00:54
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
64%

tegnap néztem meg a paranormal activity első két részét... ajánlom neked is egyáltalán nem féltem... (12 éves vagyok)

de amúgy komolyra fordítva a szót : megkérdeztem erről anyukámat és ő azt mondta hogy ha hiszel Istenben akkor ő meg fog téged védeni a démonoktól/szellemektől..

az én véleményem pedig az hogy ne félj mert nem lesz semmi baj :)

2012. ápr. 9. 10:34
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat !!! :)

és amugy 17 éves vagyok nem 13...

2012. ápr. 9. 13:51
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ólomajtón nem tud keresztüljutni, te pedig tartózkodj gumiszobába.
2012. ápr. 10. 17:40
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Füstölés fekete ürömmel és/vagy zsályával, az érintett pontokon sóamuletteket lehet elhelyezni, illetve léteznek mindenféle nem túl kellemes metódusok az ilyesmire, de ezeket meg hülye ötlet kipróbálni. A legkönnyebb ha megtagadod a belépésüket. Akár magadban akár hangosan tagadd meg a belépésüket a helyiségbe. A tagadás rosszul tud esni olyasminek, aminek a létezése és erőssége nagyban függ attól, hogy mennyire hisznek benne.
2012. ápr. 10. 19:38
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha én kiabálnék a házamba, hogy pl: "Távozz gonosz lélek!" Maximum annyit érnék el, hogy a közeben élők hülyénk néznének. Ha akar elkotródik az magától is, hisz tudja, hogy nem látjuk őket, ha meg vannak, akkor meg úgyis bezavarnak valahogy. Pl: Interferencia a rádióba, vagy mit tudom én.
2012. ápr. 10. 21:10
 16/23 anonim válasza:
51%
Égess el egy fehér hosszú gyertyát!
2012. ápr. 11. 17:11
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Végre egy SH fan! Tény, a victimek ellen a leghatásosabb, habár ott van még az ezüst pisztolygolyó, az engedelmesség kardja, no meg a szent medalion. X)
2012. ápr. 11. 21:16
 18/23 anonim ***** válasza:
38%

LOL

Foghagymázd körbe a küszöböt...

Ja az a hanygákra jó...

akkor nemtom :S

2012. ápr. 12. 14:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Fokhagyma. Hangya. Mindegy.....
2012. ápr. 12. 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Először is a Tudatod tisztítsd meg, kb annyi az egész hogy rendezed a gondolataid stb. Aztán, a többi az eléggé macerás. Mivel nem vagy otthon semmilyen túlvilági dologban így kb 0 az esélye a védekezésnek. Mivel az üvöltözés nem használ. A többi praktika a gyertya égetés az szellem jelenlétében hasznos. A só az kizárja a más entitásokat a térből, egy kis edényben is tarthatod. De jobb ha nem folysz bele ebbe a világba, ha védekezel valami ellen akkor jobb ha körbenézel először is a szobádban mi lehet az, a másik pedig, olvass utánna kinek volt hasonló esete.
2012. ápr. 14. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!