Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan idézzem fel a szellemek...

Hogyan idézzem fel a szellemeket a temetőben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
max csöveseket vonzol magad köré
2012. márc. 30. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
2-3 deci abszint és tuti a hatás.
2012. márc. 30. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Kint maradsz a temetőben szürkületig, amikor már csak egy sír mellett áll egy férfi, odamégy hozzá: Uram megtenné, hogy kikísér a kapun, mert félek? Ha azt válaszolja, hogy: bizony én is féltem, amíg éltem.

No akkor már meg is idézted a szellemet.

2012. márc. 30. 15:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Az esti ima utan menj a temetobe, ahol egesz ejszaka ott maradsz, a reggeli napfelkelteig! Kezdjel el ott meditalni!
2012. márc. 30. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Sehogy se Isten ments ilyen butasággal még kikísérletezgetni is!!

először is a lélek, mint szellemi energia eltávozik a testhalál pillanatában és nem téblábol itt-ott. Ezt tudom.

De mivel energia nem vész el, akkor még ott van a test-energia, mint test-lélek amit nem volt módomban megtapasztalni--nem is gondoltam rá időben sajnos hogy azzal is foglalkozzak.

A test-energia amely az idegszálakban rohangál és az agyi idegsejteket köti össze, az is energia viszont az csak a testbomlást követően szabadulhat fel.

Ha figyelembe vesszük egyes elmondásokat fennmaradt írásokat hogy szürke árnyakat láttak hajnaltájban a temetőben akkor elképzelhető, hogy az is felszabadul, mint testlélek energia formáció. De ismétlem ezt nem kutattam életem során, mert számomra a temető egy szentségnek számított. Egyszer jártam ott hajnalban akkor is csak lélekfazonommal" Mert valakit eltemettek és magához tért szerencsétlen... úgy verte a koporsót hogy álmomból felébredtem-- kiléptem" és elzúgtam Hozzá amikor megérkeztem és rájöttem hová tévedtem, megrémültem és visszatértem-- de még félóráig hallottam a koporsó fedelét verni és üvölteni-- szegény asszonynak nem tudtam segíteni.

Amikor viszont betoppantam a koporsóba fejtől az én mellkasom magasságáig meleg-sárga fénnyel bevilágítottam azt a kicsi teret és elhallgatva figyelt szegény. majd visszazúgtam és egy kis idő ismét hallottam.

A szellemi lélek eltávozott, a testlélek minőségét lehetséges jelenlétét viszont nem ismerem és nem is ajánlom annak zavarását amennyiben létezik.

Sose tudhatod nem-e ártó és veszélyessé válhat a te elmédre!!!

2012. ápr. 3. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Bár nem hiszem hogy test-lélek energia létezne valószínűleg a test-felbomlásakor elhasználódik elhamvad ez az energia is-- egyébként ez az idegrendszer pozitív töltésű energia rendszere.

A szellemi lélek-energia hálózatot szintén ismeri az ember-- csak az a furcsa hogy az orvostudomány részéről még mindig "nem esett le a tantusz"

Két különböző energia hálózat van a testben egymásra ellentétesen mozognak--- miért van erre szükség, mi az egyik mi a másik? Döbbenetes..ano a klinikai munkám közben megdöbbentek olykor az orvosok egy-egy beszólásom miatt-- aztán amikor igazam lett akkor csodálkoztak-- intenzíven a komában fekvő beteggel kapcsolatban... De még se mertek foglalkozni a témával" behatóbban.

Pedig az hogy élünk és elmozdulni vagyunk képesek ennek a két különböző töltésű energia hálózatnak köszönhetjük.

De szellemeket nem lehet, de nem is ajánlatos idézgetni!-- Akit érdekel keressen rá erre a fejezet cimre; 19. f. A két csodálatos lelkünk.

2012. ápr. 4. 22:35
 7/10 Stewie Griffin #1 válasza:

Odamész és magadhoz hívod valahogy így:

Te itt! Gyere csak ide!!!!

Ha nem jön akkor szopacs! :) De keksszel csalogasd elő!

Ha el akarod zavarni, mond neki:

Na mennyé' máááááá' paraszt!!

Be fog válni ;)

2012. ápr. 9. 11:14
 8/10 anonim válasza:

Éjfélkor odamész..Fogsz egy tükröt..Széttöröd majd az egyik szilánkkal kört vágsz a tenyeredbe ..ezt rákened a kiválasztott ember sírkövére majd háromszor a nevén szólítod utána elmondod ezt :

Hús a húshoz

Vér a vérhez..

Gyere elő,Megidézlek!

..Nekem már bevált, a barátnőmmel próbáltuk..NAGYON IJESZTŐ! egy szürke alakot fogsz látni...TUTIRA MŰKÖDIK! de rohadt félelmetes..

2012. ápr. 11. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Szóval kérdező az ilyesmivel egy nem illik, kettő nem ajánlatos viccelődni.

A szellem lélek visszatér az isteni energiához. De a test-lélek valószínűleg csak a testbomlásakor szabadulhat fel-- hisz energia nem vész el-- viszont a holttá vált test, különös módon kihűl akkor is amikor bomlani kezd-- tehát felszabadulhat és visszatér szintén a másik teremtő Erőhöz. DE! soha nem tudni kit temettek el és ha infámis, vagy gazember vagy istenments pszichopata volt, még ha 10 percnyi ideig téblábol is földközelben-- az elmét súlyosan megbetegítheti de a testet is. Nem szabad viccelni olyan dolgokkal amiről annyit hazudoznak mostanság-- nem igaz amiket mondanak és írnak.

Maga a szellemidézés is csak szélhámosság, üzlet-- na persze addig amíg nem észleli olyan szellemi energia, mint amit előbb írtam.

2012. ápr. 12. 23:10
 10/10 anonim válasza:
Teljesen logikusnak tűnik Mamika válasza. Én apámmal szeretném felvenni a kapcsolatot, nagyon fáj hogy elment, kb egy hete, betegségben, még a temetés is ezután lesz. :(((( Csak egy pár szó erejéig akarnék vele beszélni. Utánna tudom el kell engednem. Hiányzik nagyon. :(((((
2013. márc. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!