Osztálytársam mondta, látja a szellemeket. Igaza lehet?
Figyelt kérdés
Ha tükörbe néz, látja a szellemeket. Nagyon meggyőzően mondta. Igaza van?2009. nov. 7. 09:48
2/13 anonim válasza:
A természettudományak nem foglalkozik (és nem is feladata foglalkozni) a természetfeletti dolgokkal, innentől fogva a te szubjektív hited kérdése, hogy elhiszed-e, amit mond.
3/13 anonim válasza:
Ezt lehetetlen bebizonyítani, én nem hiszek benne, szerintem csak hülyít titeket, esetleg így akarja magára felhívni a figyelmet.
4/13 A kérdező kommentje:
De nem úgy mondta, mintha hülyíteni akarna... :O
2009. nov. 7. 12:17
5/13 anonim válasza:
Be volt szívva, vagy csak simán hülye.
6/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem úgy mondta, mintha hülyíteni akarna, hiszen annál hitelesebb, annál nagyobb az átverés, mellesleg a másik opció, miszerint így próbálja magára felhívni a figyelmet még mindig áll.
7/13 A kérdező kommentje:
Lány.
2009. nov. 8. 12:13
8/13 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség, pláne hogy tükörben. (szabad szemmel miért nem?!)
az hogy meggyőzően mondja semmit nem jelent, vannak akik nagyon meggyőzően tudnak kamuzni.
9/13 anonim válasza:
Az a gond ezzel hogy ha esetleg véletlenül mégis látja nem tudja megmutatni.
Szerintem vannak emberek akik fogékonyabbak bizonyos dolgokra, ki tudja 8 nézz rá a poltergaistes kérdésre itt ;)
10/13 anonim válasza:
ui:Attól persze lehet hogy tényleg csak szivat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!