Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik az átok?

Létezik az átok?

Figyelt kérdés
elsősorban tapasztalatokat várok:)

2012. márc. 22. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem léteznek átkok, mert ha léteznének, akkor minden ember el van átkozva. Mindenki szidja illetve átkozza a másik embert valamiért.

Politikusokra miért nem hat? Pedig minden nap elátkozom őket.

2012. márc. 22. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. márc. 22. 09:57
 3/7 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Igen létezik átok, pontosabban önátok, csak gondolj bele hányszor mondtad már: de hülye vagyok, vagy nekem semmi sem sikerül stb.
2012. márc. 22. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
létezik, bár még nem láttam azt a filmet
2012. márc. 22. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokan elhiszik a létét és ezzel manipulálják a tudatalattijukat, amitől az be fogja vonzani azokat a negatívumokat, ami átoknak hat.

Amúgy az univerzum legnagyobb tévedése lenne ekkora hatalmat adni úgy, hogy bárki használhassa.

Kb olyan lenne, mint lőfegyvert árulni minden utcasarkon úgy, hogy engedély sem kell hozzá.

2012. márc. 22. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

persze, de általában spontán "önátkok" figyelhetők meg, amiket nagyon egyszerű, pszichológiai eszközökkel fel lehet deríteni és megoldani.

Mások által keltett átkok nagyon nagyon ritkák. Akinek elég ereje van ehhez, nem szórja fűre-fára.

2012. márc. 22. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Diavolino44 válasza minden hozzá szólásban nagyon igazak!!!
2012. márc. 23. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!