1/7 anonim válasza:
Nem léteznek átkok, mert ha léteznének, akkor minden ember el van átkozva. Mindenki szidja illetve átkozza a másik embert valamiért.
Politikusokra miért nem hat? Pedig minden nap elátkozom őket.
3/7 Diavolino44 válasza:
Igen létezik átok, pontosabban önátok, csak gondolj bele hányszor mondtad már: de hülye vagyok, vagy nekem semmi sem sikerül stb.
4/7 anonim válasza:
létezik, bár még nem láttam azt a filmet
5/7 anonim válasza:
Sokan elhiszik a létét és ezzel manipulálják a tudatalattijukat, amitől az be fogja vonzani azokat a negatívumokat, ami átoknak hat.
Amúgy az univerzum legnagyobb tévedése lenne ekkora hatalmat adni úgy, hogy bárki használhassa.
Kb olyan lenne, mint lőfegyvert árulni minden utcasarkon úgy, hogy engedély sem kell hozzá.
6/7 anonim válasza:
persze, de általában spontán "önátkok" figyelhetők meg, amiket nagyon egyszerű, pszichológiai eszközökkel fel lehet deríteni és megoldani.
Mások által keltett átkok nagyon nagyon ritkák. Akinek elég ereje van ehhez, nem szórja fűre-fára.
7/7 anonim válasza:
Diavolino44 válasza minden hozzá szólásban nagyon igazak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!