Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mikor megy már el az átok?

Mikor megy már el az átok?

Figyelt kérdés
Tudom, ez nagyon hülyén hangzik, és azt sem tudom ezt a kérdést hova kéne kiírnom, de mostanában valami nagyon nincs rendben a családdal. Szeptember óta csak rossz dolgok történnek. Engem kirúgtak az iskolából, (de ez végülis jóra fordult), szakított velem a barátom 2 hete, beteg vagyok egy csomószor, hugomat valószínüleg holnap után műtik, anyám már nagyon kivan, apának nem fizetnek tiszta idegroncs. Egyszerűen mindent annyira szörnyűnek látok. Hogy lábalhatnánk ki ennyi rossz helyzetből??? Vagy csak minden összejött? Vagy létezik olyan, hogy valaki átkot küld valakire? Ezt most nem viccből kérdezem...
2012. jan. 31. 12:25
 1/2 kris.king ***** válasza:
70%
Arról hogy kirúgtak te tehetsz a betegség és a húgod műtéte az véletlen ezek után pedig nem csoda ha a szüleid idegesek.
2012. jan. 31. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló véletlenek nincsenek! De egyetértek hogy átkok sem! Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni. Ami veled történik azt úgy hívják hogy egyéni valóság. Az egyéni valóság olyan mint egy tükörvilág. Vagyis TE ÁTKOT CSAK MAGADTÓL KAPHATOD AZZAL HOGY HISZEL A LÉTEZÉSÉBEN ÉS EZZEL ÉLTETED! Kérlek ezt Gondold át. Mert az életed történéseit egyedül te határozod meg
2012. febr. 11. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!