Boszorkányságról valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Légyszives ne írjatok olyanokat h totál idióta vagyok, meg h inkább tanulnom kéne, meg ilyenek........előre is köszi:)
Nagyon érdekel a boszorkányság már régebb óta. Sokat olvastam már róla a neten, de nem igazán tudom mi igaz és mi nem mert szinte mindenhol mást írnak.
Leírnátok nekem légyszives, h mi a lényege a boszorkányságnak meg h hogy néz ki ez az egész? És a wicca mitől különbözik?
Én még csak 13 vagyok. L. Én lehetek boszi?:) De most komolyan kérdem. És ha lehetek miket kell csináljak? Már egyszer mégrégebben "beleástam" magam ezekbe a dolgokba, de aztán inkább abbahagytam. Adnátok tanácsot és elmagyaráznátok?
És légyszi tényleg ne írjatok leszóló, durva válaszokat.
2012. márc. 19. 13:15
11/12 A kérdező kommentje:
XD
2012. márc. 23. 15:34
12/12 anonim válasza:
Miért, miért vannak ott a szkeptikusok mindenhol ? :( és miért ábrándítanak ki mindenkit ? Aki szerint nem léteznek ezek a dolgok ne írjon már választ ezotéria témakörben !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!