Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Boszorkányságról valaki?

Boszorkányságról valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Légyszives ne írjatok olyanokat h totál idióta vagyok, meg h inkább tanulnom kéne, meg ilyenek........előre is köszi:)

Nagyon érdekel a boszorkányság már régebb óta. Sokat olvastam már róla a neten, de nem igazán tudom mi igaz és mi nem mert szinte mindenhol mást írnak.

Leírnátok nekem légyszives, h mi a lényege a boszorkányságnak meg h hogy néz ki ez az egész? És a wicca mitől különbözik?

Én még csak 13 vagyok. L. Én lehetek boszi?:) De most komolyan kérdem. És ha lehetek miket kell csináljak? Már egyszer mégrégebben "beleástam" magam ezekbe a dolgokba, de aztán inkább abbahagytam. Adnátok tanácsot és elmagyaráznátok?

És légyszi tényleg ne írjatok leszóló, durva válaszokat.

2012. márc. 19. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is erről érdeklődtem, nekem ezt az oldalt linkelték: [link]
2012. márc. 19. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én foglalkozok ehhez hasonló dolgokkal. A boszorkányság nem kifejezetten jó dolog, inkább hívjuk mágiának. A "mágus", avagy "magnetizáló" tudja, hogy mit csinál, a "varázsló" nem, a "boszorkány" általában rossz dolgokat csinál. Ha gondolod, írj privit, ott írd le (ha van) msn címed, vagy adj linket a facebook adatlapodról. Egyébként az egész mágiához sok tanulás kell, de nem olyan, mint az iskolában :)

Kitartás, sok sikert.

14/F

2012. márc. 19. 14:40
 3/12 Speper9 ***** válasza:
Az akkori emberek tudatlanságukból fakadóan sok eseményt bizonyos természetfeletti dologgal magyaráztak. A vikingek pl a napfogyatkozást úgy fogták fel, hogy egy gonosz isten bekapja a napot, ezért ők ordibálni kezdtek, hogy elűzzék azt, s mit ad isten, ismét világosság lepte el a Földet. Holott szimplán csak egy rövid ideig terjedő folyamat a napfogyatkozás. Mire akarok kilyukadni? Ilyen, hogy boszorkányság maximum 1-2 ember, és az egyház agyszüleménye. Az akkori "boszorkányok" ha hébe-hóba alkottak is valami látványosat, pusztán a véletlen műve volt. Nem akarok én semmi rosszat, de ha majd nagyobb leszel ezt jobban át fogod látni.. remélhetőleg.
2012. márc. 19. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as. A valódi boszorkányság nem egyfajta "látványos művészet". Ez nem egy cirkusz. Mivel nem tudsz visszamenni az időben, nem tudhatod, hogy mi lett volna, ha bizonyos "boszorkányok" nem azt teszik, amit tettek.

Üdv ismét!

14/F

2012. márc. 19. 15:56
 5/12 Speper9 ***** válasza:

Utolsó:

Korodat tekintve természetes még, hogy álmodozol és reménykedsz, hátha léteznek efféle dolgok, hátha része lehetsz ezeknek. Ki kell ábrándítsalak: nem. Írtad nem tudok vissza menni az időben, gondolom ezzel a képességgel jó magad sem rendelkezel, tehát mint a válaszom ellenére irányuló érv gondolom nem igazán állja meg a helyét. Ha tanulsz történelmet, és nem csak a kötelező tanórai anyagot, hanem több forrást használva tágítod a tudásod észreveszed, hogy mi miért történt anno. A boszorkányság tényleg nem cirkusz ahogyan azt te írtad, de nem is kell bele természetfeletti dolgokat látni, koppanás lesz a vége!

2012. márc. 19. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtad, nem kell természetfeletti dolgokat belelátni. Valóban léteznek ilyen dolgok, tapasztaltam is. Lényegében a képzelet és az akarat erejével "dolgozunk". Nézz szét a keleti vallásokban, és mindenre találsz választ.

14/F

2012. márc. 19. 16:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek:)

Köszi 1. JÓ az oldal:)

A 2.-nak: Előszöris ne érts férre, nem szeretnélek megsérteni most ezzel: de inkább egy idősebb, tapasztaltabb, ebben a dologban már jártasabb tanácsára lenne szükségem ( most ez hülyén jön ki, h én is gyerek vagyok és én osztom az észt:))

A 3.-nak: Köszi, h írtál. Lehet, h tényleg rá kéne hagynom a dolgot. De én most hiszek benne, már amennyit felfogtam:) csk eléggé zavaros.................bár egyértelmű h MOST MÉG ellentétes dolgokat hiszünk:)

na mind1.........................ez még úgyis változik....................................................................:D

2012. márc. 19. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Khm. kb. 4 éve foglalkozok ezzel, és emellett a pszichológiával, szociológiával. De természetesen tiszteletben tartom a döntésed :)

Ha bármilyen kétség van benned, hagyd rá.

14/F

2012. márc. 19. 17:01
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi h nem sértődtél meg:)

,,4 éve.........pszichológiával, szociológiával. "

azta!!!:) 10 évesen pszichológiával.......................az nem semmi!...:) :)

2012. márc. 20. 20:01
 10/12 medvediszno válasza:
2 évesen már egyetemre jártxd
2012. márc. 23. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!