Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fontos! Valamilyen rontás,...

Fontos! Valamilyen rontás, átok stb. rituáléja lehet, ha valakinek bevarrják a száját, és a bal halántékába tűket szurkálnak?

Figyelt kérdés
Ez velem esett meg,de álmomban.Elképzelhető,hogy valaki manipulálni akar,és én ezt megálmodtam?Elég érzékeny vagyok,sok mindent megálmodok.Ismer valaki olyan szertartást,melyre illik ez a rituálé?
2012. márc. 14. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt,hogy nem mindennapi ember ?
2012. jún. 2. 14:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt jelenti,hogy átlagon felüli képessége szerint lehetne akár Csipola,a varázsló is.
2012. jún. 13. 23:52
 13/13 Wilda Jósnő ***** válasza:

Átok-rontás ,és szerelmi kötéssel kapcsolatos vizsgálatot szívesen elvégzek,és a vizsgálat természetesen ingyenes,hiszen ez nem jelent túl nagy erőfeszítést.

Egyebekben az a tapasztalatom,és ez azért 16 év,hogy a legtöbb esetben nincsen sem rontás,sem kötés,a problémákat másutt kell keresnünk.Ettől függetlenül,ezek sajnos igenis létező dolgok,mint az átok,és a szerelmi kötés is.

Itt kérhetsz vizsgálatot:

wilda444@gmail.com

Üdvözlettel:Wilda Jósnő

2012. okt. 11. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!