Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Foglalkozik valaki komolyabban...

Foglalkozik valaki komolyabban közületek fekete mágiával?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt, most pedig eljutottam egy olyan szintre, hogy meg szeretném tanulni és alkalmazni. Elegem van a kilátástalanságból és abból, hogy mindenki belém rúg, de én nem tudok visszarúgni.
2012. febr. 26. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Hát erre kell egymást tanítani? "Felejtsd el hogy belédrúgtak és menj tovább!"? Ezért ilyen gyámoltalanok az emberek, az ilyen tanítások miatt! A fekete mágia igenis tökéletes módszer a bosszúra! Mégis kinek a dolga lenne megbüntetni őket? A sorsnak? Ha megdobnak kővel, fogd meg a követ és dobd vissza! Ha megfelelően csinálod a fekete mágiát, nem üt vissza.

[link]

2012. febr. 29. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ha egy síró gyermeket megölelsz, akkor elmúlik a fájdalma. de viszont ha lebecsülöd, hogy milyen, akkor mélyebbre kerül. tanuld meg a jót nyújtani, és tanuld meg az érett almát leszakítani az ágról! valami oka van, hogy beléd rug mindenki! nehéz, de meg lehet csinálni. nem mondtam, hogy egyszerű.
2012. febr. 29. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Hát persze, csábítsd csak a Sátán felé. -.-"
2012. márc. 2. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
39%

Véleményem szerint a 11-esnek és a 12-esnek van igaza. Csak ugyebár olyan "síró gyermeket" nem tudsz megölelni, aki azonnal üt, ha felé nyúlsz.

Éljen Sátán, Azazel, Astaroth, Beelzebub!!

2012. márc. 2. 20:28
 15/16 dandi98 ***** válasza:
igen, de nem ajánlom neked. veszélyes
2012. máj. 8. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
ez itt a sátánisták gyülekezőhelye?Éljen Isten és a jó!
2013. ápr. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!