Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rákból kigyógyítás gyorsan. Hm?

Rarraa kérdése:

Rákból kigyógyítás gyorsan. Hm?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megygyógyítani egy nőt, aki lehetséges, hogy rákos. Mivel az én édeanyám rákban halt meg, és ez a nő is közel áll hozzám, szeretnék neki segíteni minél előbb. Kérlek segítsetek, akinek van valami jó kis mágia tippje vagy valami hasonló amivel segítetek, az írjon. Köszi.
2012. febr. 14. 21:26
1 2 3
 11/23 Diavolino44 ***** válasza:

Uh de milyen erdekes valaki a satanizmussal akar segiteni, valaki pszihologiai terapiaval, valaki tudomanyosan valaki pedig a vallas iranyabol kozeliti meg a dologot!

A vilag azert tokeletes mert mindegyik modszer mukodik!

2012. febr. 15. 15:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket. Az egyik kommentelő azt írta, hogy ha hiszek ebben, és tudom is alkalmazni, akkor miért nem segítettem édesanyámon. Elmondom. Azért, mert egy 12 éves kislány voltam, és nem tudtam még ezekről teljesen. És azt sem tudtam pontosan, hogy mi az ha valaki rákos. Azt hittem, hogy meggyógyul, és hazajön. A semmiből jött a hír, hogy meghalt. Mellesleg ez nem morbid kérdés volt, inkább kicsit tapintatlan, de lehetséges, hogy te még nem éltél át hasonlót. Ennek én csak örülök. :)
2012. febr. 15. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Az én mamám napi 1 liter kecsketejet ivott, és eltűntek a medencecsontja körül a daganatok. Az orvosok csak néztek, hogy wtf??!! Műthetetlen volt, úgyhogy ezt mindenképp ajánlom. Emellett az agykontrollal is lehet sikereket elérni, de csak akkor, ha az ember el is hiszi, hogy meggyógyul.
2012. febr. 15. 18:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Az első kommentelők között volt valaki, aki a barack magot említette, hogy több zsákkal van otthon, és hogy állandóan azt eszik. Na, attól tényleg lehetsz rákos, ha van rá egy pici hajlamod, ugyanis akadnak benne aromás szénhidrogének, többek között benzol származékok is, amik pedig rákkeltőek. Természetesen ilyesmi a mandulában is van, de sokkal kisebb mennyiségben, mint egy barack magban. Szóval az nagyon rossz ötlet.

Daganatos megbetegedések megelőzésére és "enyhítésére" többféle vitamin, és vegyület is jó, ami sok zöldségben megtalálható. Tipikusan ilyenek a hüvelyesek, a paradicsom, a karfiol, és egyes gyümölcsök.

Ennyit a dolog materialista oldaláról.

Azt mondod "lehetséges, hogy rákos". Vagyis nem biztos. Először nem ártana biztosan tudni. Tudom hogy "jó kis mágia tippet" kértél, de a barack magot muszáj volt korrigálni.

Számos kultúrában gondolják úgy, hogy ha egy helyre tudod koncentrálni az energiádat, akkor azzal gyógyítani tudsz, de ha ez tényleg így is van, nem hiszem hogy akárki képes rá. A dolog "mágia" része fejben kezdődik, hogy elhiszed hogy segíthetsz, ő pedig hogy meggyógyulhat. Ha tudod koncentrálni és irányítani a belső energiádat, akkor minden bizonnyal meg is tudod gyógyítani, legalábbis ezt olvastam, de ezek nem exakt dolgok.

2012. febr. 15. 22:31
 15/23 anonim válasza:
láttam a tv-ben hogy 1 nőnek rengeteg rákos daganatja volt, az orvosok sem hitték hogy meggyógyulhat...úgy döntött vega lesz, és fél évre rá eltünt az összes daganat :)...a vegetáriánus életmód meg nem árthat semmit..énis az vagyok 15l
2012. febr. 16. 20:37
 16/23 Napkiraly ***** válasza:
milyen fajta rák?
2012. febr. 16. 20:57
 17/23 anonim válasza:
vidd ki külföldre csak ott tudnak segiteni
2012. febr. 17. 11:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Méhnyakrák
2012. febr. 17. 18:30
 19/23 Napkiraly ***** válasza:
Magasszinten gyógyítható ha nem áttétes. Áttét esetén tényleg érdemes megpróbálni a nem hagyományos orvoslást
2012. febr. 17. 18:33
 20/23 anonim ***** válasza:

A citrom 10.000-szer erõsebb, mint a kemoterápia

A "LEMONS ...most veszem a fáradságot, hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak, akik nem tudnak angolul. Ami zárójelbe van téve, az mind az én magyarázatom./ S are 10.000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY" /

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdit, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szeletet, ezzel is megelõzheted a rákot.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek hogy küldd el neki mert egy óriás szívességet teszel neki azzal hogy tudatod vele ezt.

A Citrom ”Citrus” egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10.000szer ERÕSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levõ barátaidon, hogy a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) elõnyös a betegségek megelõzésében. Az íze kellemes és NEM termeli a rettentõ kemoterápiai mellékhatásokat.

Ha van lehetõséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy teraszodon, akkor még ma tedd meg.

Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve õrzött titok, a multimilliomosok és a multi cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy több fajta létezik belõle. A citromot eheted különbözõképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hõsítõ italokat belõle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon végez.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUS ELLEN!!! Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos különbözõ rákokra. Antimikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGE DÉSEKRE, az

ÉLÕSKÖDI PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA HA

TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS

ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN!!!

Ennek az információnak a forrása elbõvölõ. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több, mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT

12 féle rák esetében, beleértve a:

COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban),

MELL,

PROSZTATA,

TÜDÕ, és a

HASNYÁLMIRIGY-ben.

Az összesítés ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN -amely az a gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, amely lelassítja a növekedést a rák celláiban.

És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat terápia nem csak, hogy megöli a

rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.

Institute of Health Sciences,

819 N. L.L.C. Cause Street,

Baltimore, MD 1201

Fordította: Ifj. Balla Ferenc, Melbourne-Ausztrália

Nem kamu,igaz,az egész világin szét kellene terjeszteni,minél hamarabb!

2012. febr. 29. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!