Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy álmomban...

Miért van az, hogy álmomban soha nem jelenik meg egy illetőnek az arca, mégis tudom hogy ki ő? És miért nem tudok gyorsan futni álmomban?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
A futással nekem is problémáim vannak álom közben. Vagy folyton elesek, vagy olyan érzésem van, mintha víz alatt próbálnék futni. Nem tudom, mitől van...
2011. aug. 18. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Hoppá, akkor nem csak én vagyok így az álombeli futással. A szitu ugyanez az én esetemben is, nem tudok futni, olyan, mintha ragasztóban, vagy valami sűrű masszában kéne futnom, ami persze nem sikerül.
2011. aug. 18. 18:59
 3/7 anonim válasza:

Ilyet én is gyakran álmodtam, ma már szerencsére nem( mivel ezt írtam ma este azért is ilyesmi lesz az álmomban -.-)

Gyors futás hiányossága mellett még a hangom is el szokott menni, szal megnémulok mikor kiáltanék valakinek, eléggé félelmetes, ha éppen segítségért akarsz kiabálni...

2011. aug. 19. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez!

A hangom nem jön ha kiáltani szeretnék és futni olyan, mintha benne lennék egy masszába...

Az emberek arca is sokszor homályos, mégis tudom kik ők :D

Mi az az agy ugyanúgy álmodik?!

2011. aug. 20. 16:31
 5/7 Ivan Iljics ***** válasza:
A való életben sem futhatsz a problémáid elől. Akkor álmodban amikor feldolgozod őket, miért tehetnéd?
2011. aug. 24. 19:19
 6/7 anonim válasza:

3. vok.

És mi a helyzet a hanggal? Azt is említettem, hogy az is elmegy, mikor kiáltani szeretnék.

2011. aug. 26. 21:34
 7/7 A kérdező kommentje:
van hogy nekem sincs hangom:S elég ilyesztő:/
2011. aug. 27. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!