Rákból kigyógyítás gyorsan. Hm?
Ezt a honlapot tanulmányozd át:
Drága, de megéri.
Te nem tudsz rajta segíteni, ő tud magán.
Ui.: ha anyukád rákban halt meg, neked is lehet rá genetikai esélyed. Kerüld a mérgeket, és a lelki terheket. Leginkább pedig, csak akkor avatkozz bele a világ folyásába, ha azt érdek nélkül teszed. (a saját jó érzésed is érdeknek számít)
A rákos sejtek ellen a B17 vitamin nagyon jó, ami nagy számban megtalálható a kajszibarack magjába (Meg még más gyümölcsökében is)! Ha vesztek barackot, akkor ne dobjátok ki a magját, hanem törjétek fel, és minden nap minél többet egyen meg belőle az illető. Nekünk már több zsák van itthon. Mindig amikor rakunk el lekvárt, a magokat kiszárítjuk és eltesszük, majd megesszük.
Még a paradicsomlét tudom ajánlani, olvastam egyszer, hogy egy rákos nő minden nap megivott 1 vagy 2 liter házi paradicsomlevet és teljesen kigyógyult a rákból.
Persze az akarat és a hit ami a legjobban kell! Ő Elhiszi, hogy meg fog gyógyulni?
Meg ha hiszel az ilyen ezoterikus dolgokban akkor én azt tudom mondani még, hogy menjen el egy ** 1es tanfolyamra. Én járok és sokat segített már rajtam lelkileg és testileg is.
Remélem tudtam segíteni. :)
Ui.: Van egy könyv aminek az a címe, hogy A világ rák nélkül (Édesapám olvasta és azt mondta, hogy nagyon jó, és rengeteg olyan dolog van benne, amit nem is gondolnánk)
Az előző kommentelőnek meg annyit, hogy a rák ellenszere már rég megvan, csak a gyógyszeripar miatt nem hozzák nyilvánosságra. Különben ki menne kemora? Ki fizetne százezreket gyógyszerekért!??! Előbb nézz utána a dolgoknak...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Nem tudom, de talán egy próbát megér:)
Louise L. Hay: Éld az életed! - Ezoterikus filmek - Filmek - Letölthető ...
Gondolkodásmóddal ki tud lábalni. De ehez olvasson. És ujra leírom : Dr Joseph Murhy: Tudatalattid csodálatos hatalma kb 15 könyv. Ha pár könyvet elolvas is változik pozitiv irányban.
Meg sokat imádkozzon Istenhez! Reggel és este! És a 23 zsoltárt is mondja el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!