Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rákból kigyógyítás gyorsan. Hm?

Rarraa kérdése:

Rákból kigyógyítás gyorsan. Hm?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megygyógyítani egy nőt, aki lehetséges, hogy rákos. Mivel az én édeanyám rákban halt meg, és ez a nő is közel áll hozzám, szeretnék neki segíteni minél előbb. Kérlek segítsetek, akinek van valami jó kis mágia tippje vagy valami hasonló amivel segítetek, az írjon. Köszi.
2012. febr. 14. 21:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ha ez műkődne, nem halnának bele a rákba!
2012. febr. 14. 21:27
 2/23 A kérdező kommentje:
Te hiszel a Spirituális Sátánizmusban? Szerintem mindenen lehet segíteni, könnyíteni, csak a megfelelő módszer kell hozzá.
2012. febr. 14. 21:29
 3/23 anonim ***** válasza:
Dehogy hiszek :D:D:D Ha igaz lenne, nem lennének betegségek!
2012. febr. 14. 21:32
 4/23 A kérdező kommentje:
De sajnos ez így van. Kevesen vagyunk, akik tudják az igazat. Éppen ezért van az, hogy vannak betegségek... Talán tényleg nem lenne, ha a többség nem a hülyeségben és hazugságban élne.
2012. febr. 14. 21:35
 5/23 anonim ***** válasza:

Ezt a honlapot tanulmányozd át:

[link]

Drága, de megéri.

Te nem tudsz rajta segíteni, ő tud magán.

Ui.: ha anyukád rákban halt meg, neked is lehet rá genetikai esélyed. Kerüld a mérgeket, és a lelki terheket. Leginkább pedig, csak akkor avatkozz bele a világ folyásába, ha azt érdek nélkül teszed. (a saját jó érzésed is érdeknek számít)

2012. febr. 14. 21:53
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen értem, köszönöm, de hogyan lehet érdek nélkül segíteni? A barátom anyjáról van szó, és az érdekem, hogy ne haljon meg. Magamnak is jót teszek azzal, ha nem hal meg. Szóval akkor ez is érdekből való cselekedet lenne?
2012. febr. 14. 22:16
 7/23 anonim válasza:

A rákos sejtek ellen a B17 vitamin nagyon jó, ami nagy számban megtalálható a kajszibarack magjába (Meg még más gyümölcsökében is)! Ha vesztek barackot, akkor ne dobjátok ki a magját, hanem törjétek fel, és minden nap minél többet egyen meg belőle az illető. Nekünk már több zsák van itthon. Mindig amikor rakunk el lekvárt, a magokat kiszárítjuk és eltesszük, majd megesszük.

Még a paradicsomlét tudom ajánlani, olvastam egyszer, hogy egy rákos nő minden nap megivott 1 vagy 2 liter házi paradicsomlevet és teljesen kigyógyult a rákból.

Persze az akarat és a hit ami a legjobban kell! Ő Elhiszi, hogy meg fog gyógyulni?

Meg ha hiszel az ilyen ezoterikus dolgokban akkor én azt tudom mondani még, hogy menjen el egy ** 1es tanfolyamra. Én járok és sokat segített már rajtam lelkileg és testileg is.

Remélem tudtam segíteni. :)

Ui.: Van egy könyv aminek az a címe, hogy A világ rák nélkül (Édesapám olvasta és azt mondta, hogy nagyon jó, és rengeteg olyan dolog van benne, amit nem is gondolnánk)

Az előző kommentelőnek meg annyit, hogy a rák ellenszere már rég megvan, csak a gyógyszeripar miatt nem hozzák nyilvánosságra. Különben ki menne kemora? Ki fizetne százezreket gyógyszerekért!??! Előbb nézz utána a dolgoknak...

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. febr. 14. 22:32
 8/23 anonim ***** válasza:
Kicsit morbid leszek, de ha te hiszel ebben, és, hogy mindenen lehet segíteni, csak kevesen tudják az igazat, miért halt meg édesanyád? Rajta miért nem segítettél ily módon?
2012. febr. 14. 22:32
 9/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de talán egy próbát megér:)

Louise L. Hay: Éld az életed! - Ezoterikus filmek - Filmek - Letölthető ...

2012. febr. 15. 10:04
 10/23 anonim ***** válasza:

Gondolkodásmóddal ki tud lábalni. De ehez olvasson. És ujra leírom : Dr Joseph Murhy: Tudatalattid csodálatos hatalma kb 15 könyv. Ha pár könyvet elolvas is változik pozitiv irányban.

Meg sokat imádkozzon Istenhez! Reggel és este! És a 23 zsoltárt is mondja el!

2012. febr. 15. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!