Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Emberből lehet démon? Hogyan?

Emberből lehet démon? Hogyan?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 20:59
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
én nem láttam benne számitogépes részeket.te igen?
2012. febr. 21. 16:55
 32/40 A kérdező kommentje:
ez a két film ugyanakkora kamu, mint 10 éve az ideglelés...azt is sokan bevették, egyék csak ezt is ez volt a cél. az elég gáz lenne, ha egy mozifilmben akárki vágást v egyéb dolgot vélne felfedezni....
2012. febr. 21. 18:15
 33/40 anonim ***** válasza:

A paranormal activity 2-ben a csaj fél kézzel töri ki a csávó nyakát. Még ha démoni erővel is rendelkezik, az lehetetlen. Ha jól megfigyelitek, a másik kezét csak oldalról a nyakához teszi. Nem hiszem hogy túl sok valóságalapja lenne. Vagy ha van is, rendesen felturbózták a stúdióban. :P

Elvileg a démonok alacsonyabb rendű istenségek nem? A mi lelkünk pedig egylényegű istenével, vagyis elméletileg az ember is elég közel áll, hogy istenné legyen. (ez a való világot bámuló, tv-s bácsiknak/néniknek és politikusoknak mindent elhívő rétegre nem vonatkozik)

2012. febr. 21. 20:46
 34/40 anonim válasza:

Hát ki miben hisz ^^. De nem cáfolom meg az ilyen féle formákat =)Mivel én Sátánista zenéket hallgatok meg ilyesféle történeteket,könyveket olvasok =) szóval lehetséges :D

Nézz Chuck Norrisra :D ő maga is egy DÉMON!! XDD

2012. febr. 23. 23:22
 35/40 anonim ***** válasza:
SAJNOS, mint páran írták sok baromság van e levelekben. A mai világban ennyi hitetlen-hiszékeny ember???
2012. febr. 24. 10:42
 36/40 anonim ***** válasza:
54%
Úgy, hogy installálja a Deamon Tools-t.
2012. febr. 29. 12:32
 37/40 Zolkoo válasza:
nyom egy demons + pici spirit nameg nehagy hogy a manád 0 legyen és meg is volnánk
2012. márc. 8. 18:15
 38/40 anonim ***** válasza:
Hajjá mög oszt mönnyél a pokolba,kocsog! xD
2012. márc. 21. 21:40
 39/40 anonim ***** válasza:

Emberből nem lehet démon!

Az ember lehet démonok által megszállva, megtelve velük, de az ember maga nem változik át SOHA démonná.

Az ember, az ember marad...amíg él itt a földön mindenképpen!

2012. márc. 22. 19:21
 40/40 anonim válasza:
Szia. Én is egy démon vagyok de csak fél démon. És igen simán át lehet alakulni de nem ajánlom. Teljesen megváltozol és ha valaki megtudja továb mondja és így mindenki megtudja a munkahejeden vagy a sulidban és ezért mindenki utálni fog vagy elutasítani. Egyépként úgy tudsz démonná változni ha esetleg valami nagy trauma ér és depressziós leszel a lelked sebezhető lesz és lényegébe megszáll. Én legalábbis így lettem az. Amúgy vannak jó és rossz dolgai ennek az egésznek ha gondolod azokat is elmondhatom csak írj rám itt.
2020. ápr. 14. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!