én nem láttam benne számitogépes részeket.te igen?
2012. febr. 21. 16:55
32/40 A kérdező kommentje:
ez a két film ugyanakkora kamu, mint 10 éve az ideglelés...azt is sokan bevették, egyék csak ezt is ez volt a cél. az elég gáz lenne, ha egy mozifilmben akárki vágást v egyéb dolgot vélne felfedezni....
2012. febr. 21. 18:15
33/40 anonim válasza:
A paranormal activity 2-ben a csaj fél kézzel töri ki a csávó nyakát. Még ha démoni erővel is rendelkezik, az lehetetlen. Ha jól megfigyelitek, a másik kezét csak oldalról a nyakához teszi. Nem hiszem hogy túl sok valóságalapja lenne. Vagy ha van is, rendesen felturbózták a stúdióban. :P
Elvileg a démonok alacsonyabb rendű istenségek nem? A mi lelkünk pedig egylényegű istenével, vagyis elméletileg az ember is elég közel áll, hogy istenné legyen. (ez a való világot bámuló, tv-s bácsiknak/néniknek és politikusoknak mindent elhívő rétegre nem vonatkozik)
2012. febr. 21. 20:46
34/40 anonim válasza:
Hát ki miben hisz ^^. De nem cáfolom meg az ilyen féle formákat =)Mivel én Sátánista zenéket hallgatok meg ilyesféle történeteket,könyveket olvasok =) szóval lehetséges :D
Nézz Chuck Norrisra :D ő maga is egy DÉMON!! XDD
2012. febr. 23. 23:22
35/40 anonim válasza:
SAJNOS, mint páran írták sok baromság van e levelekben. A mai világban ennyi hitetlen-hiszékeny ember???
2012. febr. 24. 10:42
36/40 anonim válasza:
Úgy, hogy installálja a Deamon Tools-t.
2012. febr. 29. 12:32
37/40 Zolkoo válasza:
nyom egy demons + pici spirit nameg nehagy hogy a manád 0 legyen és meg is volnánk
2012. márc. 8. 18:15
38/40 anonim válasza:
Hajjá mög oszt mönnyél a pokolba,kocsog! xD
2012. márc. 21. 21:40
39/40 anonim válasza:
Emberből nem lehet démon!
Az ember lehet démonok által megszállva, megtelve velük, de az ember maga nem változik át SOHA démonná.
Az ember, az ember marad...amíg él itt a földön mindenképpen!
2012. márc. 22. 19:21
40/40 anonim válasza:
Szia. Én is egy démon vagyok de csak fél démon. És igen simán át lehet alakulni de nem ajánlom. Teljesen megváltozol és ha valaki megtudja továb mondja és így mindenki megtudja a munkahejeden vagy a sulidban és ezért mindenki utálni fog vagy elutasítani. Egyépként úgy tudsz démonná változni ha esetleg valami nagy trauma ér és depressziós leszel a lelked sebezhető lesz és lényegébe megszáll. Én legalábbis így lettem az. Amúgy vannak jó és rossz dolgai ennek az egésznek ha gondolod azokat is elmondhatom csak írj rám itt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!