Emberből lehet démon? Hogyan?
Azért röhögök magamban, hogy mennyi okos van és mennyire nem értenek a sátánizmushoz, és annak tanaihoz...
Annyi hülyeséget hordtatok itt össze, hogy csoda.
Magam nem vagyok sátánista, de legalább nyitott a világra, és tudom mi mit jelent. Nem hülyézem le azt aki így él, és mondok olyan baromságot, hogy Hitler vagy Sztalin sátánok voltak.
Tudok ajánlani pszichológust, akinél az első 2 alkalom ingyenes. Ja, úgyis te nézel hülyének engem, mert még kiskorodban történt veled valami komoly tudathasadás...
Na de most fordítsuk komolyra a szót! Én meg leszek a TROLOLOL démon, jó? Nálam csak 1 csepp vér kell , kitaláljuk a saját nyelvünket, de Tolkien mordori vagy törp nyelve elég ijesztően hangzik, az is jó.
De hogy lehet ilyet kérdezni? Mindent a józan ész keretei között. Ezzel kár szennyezni az oldalt.
Akkor válaszolok: nem lehet, sehogy. Humbug az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!