Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Emberből lehet démon? Hogyan?

Emberből lehet démon? Hogyan?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 20:59
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
24%

-.- A Démonok Istenek...

A Spirituális Sátánizmus ennek a lényege! Hogy saját lelkünket istenné alakítsuk ami eredetileg annak lett tervezve, csak meggátolták Teremtőnket, hogy befejezze munkáját. Megkötötték,követőivel együtt (akikre a Démon nevet ragasztották(ami eredetileg semmi negatívat nem jelentett)és őket állították be ellenségnek -.-) miknet meg megfertőztek, hogy visszafejlődjünk. Nem véletlen, hogy a mai világban természetfelettinek számít pl a tűz irányítása...stb. pedig mindez teljesen természetes. Csupán az embert annyira lebutították. Azon kevesek akik megtalálták az igazságot felvették a harcot ellen, és folyamatosan dolgoznak saját testük és lelkük fejlesztésén.

Ha érdekel olvasd el ezt -->

[link]

2012. febr. 19. 17:12
 22/40 zoli918 válasza:
41%
a legtöbben csak hülyeséget írtak, de ha olvasni akarsz a témáról akkor ajánlani tudom John Michael Greer: Mágikus lények kalauza c. könyvet ,de könyvesboltokba nemfogod megtalálni csak antikváriumokban esetleg és amúgy meg a tűz irányítása is tanulható és vannak olyan oldalak ahol részletesen leírják hogy hogyan kell pl.: [link]
2012. febr. 19. 19:11
 23/40 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat.
2012. febr. 19. 23:37
 24/40 ekeke ***** válasza:
Ha egy barom. Ahhoz még nagyobb barom kell, hogy ezt el is higgye.
2012. febr. 20. 07:44
 25/40 anonim ***** válasza:
Ajánlok neked egy filmet "Letaszítva"Ott megkapod a választ jó mozit
2012. febr. 20. 08:22
 26/40 anonim ***** válasza:
Sajnos Hitlert meg Stalint már nem lehet kérdezni de ORBÁNT igen...
2012. febr. 20. 14:11
 27/40 Hagenti ***** válasza:

Arra gondolsz ami ment az Animaxen meg az AXN -en?Mert az egy xar!!! A Nefilimek állítólag egy idegen faj.Csak jól csengő nevük volt és felhasználták.

2012. febr. 20. 15:10
 28/40 anonim válasza:
esetleg nézd meg a paranornal activityt. nem tudom hogy mennyire valoságos de a második rész elején azt mondják hogy a rendörség csak a filmben szereplök halála után adta ki a felvételeket. ugyanis térfigyelö kamerák képeivel van össze rakva egy majdnem hogy dokumentum film. szerintem azért ha valaki megnézi akkor elgondolkodik rajta hogy mi is a valoság.mi mint kisemberek nagyon sok mindenröl nem tudunk (lehet hogy jobb ez igy)én pl láttam olyan képeket amik sose jőttek ki a nyilvánosságra de egy emberhez hasonló csontvázat ábrázol de nem emberé mert csak a koponya csont volt akkora mint egy felnött ember.probáltam retusálni a képet de szerintem eredeti.eltértem a tárgytól ezért bocs mindenkinek ajánlom figyelmébe a filmet a második részbe eltünt kisgyerek a mai napig nem került elö. nézzétek meg.
2012. febr. 20. 19:56
 29/40 A kérdező kommentje:
utolsónak: láttam a filmet igen,,,nem hatott meg. eljött azért ami járt neki.ha jól tudom alkut kötött a kisgyerek anyjának vmelyik felmenője egy démonnal. a dénmon is csak azt bántja aki vmilyen módon rászolgált.
2012. febr. 21. 00:59
 30/40 anonim válasza:
A paranormal activity egy kis költségvetésű FILM, ami rengeteget hozott a konyhára, ezért csináltak folytatást. És kb. annyira igaz, mint a Fredy Krueger kalandjai...
2012. febr. 21. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!