Matektanár?
Figyelt kérdés
megszeretném átkozni a matek tanáromat, mit ajánlotok? :O2012. febr. 10. 12:18
2/15 A kérdező kommentje:
mert csak engem és a haverokat tud szívatni és már agyi bajokat kapunk tőle, jobb lenne ha nem is létezne... de nem írok több jelzőt, még a végén elolvassa és rájön saját magára...
2012. febr. 10. 12:30
3/15 Antimod válasza:
Átkozni nem lehet. És amúgy se akarj megátkozni senkit, mert visszakapod később.
Üdv!
Leftlegged Player :)
4/15 A kérdező kommentje:
sose baj :3
2012. febr. 10. 13:05
5/15 anonim válasza:
találj ki ujj számrendszert, aztán tanulhatja ujjbol a szakmát.......
7/15 A kérdező kommentje:
6. én is gondoltam rá :)
2012. febr. 10. 17:32
8/15 anonim válasza:
Ezzel az egésszel csak egy gond van. Az egyéni valóságot úgy lehet elképzelni mint egy tükörvilágot. Vagyis ha te megátkozod a matektanárod azzal mit teszel valójában? Megátkozod magadat! Ne akard a saját sírod ásni kedves kérdező. Változtass a hozáállásodon! Csak mosolyogj mikor szivat! Hagyd leperegni és meglátos hogy hamarosan már nem marad arra energiája hogy beléd bírjon kötni.
9/15 A kérdező kommentje:
meg akarja buktatni az osztályt x'D
2012. febr. 11. 13:55
10/15 anonim válasza:
Legalább ezzel megtudja h milyen szar tanár is valólyában ha a keze alatt mindenki megbukik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!