"Kirúgtam" a matektanárom. Jól tettem? (lent)
Elég rosszul álltam matekból, így 1,5 hónapja, kerestem egy korrepetáló tanárt, aki segít. Eleinte tök jól ment, minden, de azt vettem észre rajta, hogy nem mindent ért, ő megoldja a feladatokat, de nem mondja, hogy mi hogy van... Hármas lettem félévkor (eddig mindig kettes voltam), ami véglis az ő érdeme, de úgy érzem, hogy nem tanít, hanem inkább annak köszönhető, hogy foglalkoztam a matekkal...
Ebből kifolyólag, kerestem egy másik tanárt, de olyan furcsán érzem magam :|
(A tanárnak nem mondtam el, hogy rosszul tanít, hanem kifogást kerestem... De nem mertem megmondani neki az igazi okot... ) :|
Egyszer én is kifogtam egy hasonló tanárt. Ültünk egymással szemben, a papírkája fölé görnyedt, s futószalagon oldotta meg a feladatokat, s közben alig szólt hozzám. :D
Így utólag vicces, de akkor nem volt az.
Egyszer be mertem szólni neki, mondtam, hogy "egyedül, segítség nélkül is meg tudok bukni a suliban". Vérig sértődött. :( Többet nem láttam. :)
Jól tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!