Létrehoztam egy "Feszült Pontot" az élők és a szellemek
világa közt. Hogy tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
Mint ahogy ti is tudjátok, az ilyen pontok láthatatlanok, úgyhogy honnan tudhatom, hogy tényleg eltűnt? Apropo, az ilyeneknek van tömege? Mert ha nincs, akkor hogy lehet, hogy együtt forog a Földdel?
Segítsetek minél előbb eltüntetni, mert nem hallom a halott lelkek sikoltásától a tévét. Biztos a pokol 8. körébe nyithat utat, mert többször is hallottam XII. Leó pápát, ahogy kegyelemért könyörög.
2012. febr. 4. 22:29
3/12 anonim válasza:
őőő... :D
2012. febr. 4. 22:38
4/12 anonim válasza:
..rövidre kell zárni csak vigyáz mert lehet szikrázni fog, mindenképpen használj védőkesztyűt
2012. febr. 5. 11:51
5/12 anonim válasza:
Vigyázz a feszült pontyokkal mert beránthatják a csalit!!
viccet félretéve, létrehoztam énis egyet igy hirtelenjébe, ne izgulj be fogják vonzani egymást és kioltják a csakra-energiájjjjikat. tömegük nincs de a föld mágneses-indigó kristályereje tartja őket mozgásban.
bár én vigyáznék az ilyen dolgok spontán létrehozásában mert tatai-szűcs viktor barátját is megszállta 1 démon..........
2012. febr. 5. 14:28
6/12 anonim válasza:
Te nagyon hülye vagy! *röhög*
2012. febr. 5. 19:29
7/12 anonim válasza:
Javaslom, hogy alkalmazd a Fletcher-Hopkins féle szingularitás-bűbájt. Kitűnő az instabil energiák csoportosítására vagy semlegesítésére.
Hogy az egyéb kérdéseidre is válaszoljak:
A feszült pont (mellesleg bármilyen láthatatlan entitás) jelenlétét egy egyszerű Michelle-teszttel ellenőrizheted.
Tömegük természetesen a belefektetett energia függvényében változhat 0,01-től 0,2 grammig. Ez teljesen alap dolog, értesz te a témához egyáltalán?
"Együtt forog a Földdel" Atya Isten... Ha tudnál bármit is, nem tennéd fel ezt a kérdést.
2012. febr. 5. 20:36
8/12 anonim válasza:
Szellemek nincsenek, nyugi. Nem kell izgulnod a feszült pont miatt:-)
2012. febr. 7. 16:25
9/12 anonim válasza:
A PÁPÁ-k NEM szoktak a pokolra jutni te viszont ritka suta holywoodirudi vagy !
2012. febr. 10. 12:56
10/12 anonim válasza:
Idefigyelj kamukirály! Én magamnak alapul veszem Jézust aki szerint nincs pokol. Amúgy erősen látszik hogy ezt az egész baromságot a Dánte Poklából vetted mert annak a fordítása volt ilyen silány mert eredetileg azok nem körök hanem bugyrok. A Pokol Bugyrai (persze ha létezne XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!