A combomon és a fenekemen narancsbőr van. Hogyan tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 20:46
1/9 anonim válasza:
diéta plusz rengeteg mozgás,éjjel-nappal
2/9 anonim válasza:
Eltüntetni már nem tudod.Mozgás,feszesítő krémek testtekercselés formájában.Zuhany alatti erőteljes masszázs,hideg-meleg váltózuhany.
3/9 A kérdező kommentje:
Hogy értve nem fogom tudni eltüntetni? az mindig ott fog maradni?? és a legrövidebb idő alatt és a leghasznosabb az melyik? Köszönöm :)
2012. febr. 5. 11:06
4/9 anonim válasza:
Úgy,hogy zsírréteg halmozódott fel,ezt ha még el is tudod "égetni" a bőr tónusa sajnos akkor sem lesz a legszebb,megereszkedik a bőr.A testtekercselés vagy iontoforézis szokott segíteni leginkább,de a többi is alkalmazható.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. és köszönöm a választ. és szerinted az AVON Karcsúsító, feszesítő, narancsbőr elleni krémzselé használ? mert elég jókat olvastam róla. :)
2012. febr. 5. 13:00
6/9 anonim válasza:
inkább álj neki tornázni. én kb 3 hete kezdtem,de már kezdenek halványulni.
7/9 A kérdező kommentje:
és miket tornázol? mit csinálsz? :)
2012. febr. 5. 14:20
8/9 anonim válasza:
Én is a tornát javaslom, nekem ez a gyakorlat jött be nagyon:
az első pár nap alig bírtam csinálni és iszonyat izomlázam volt, de mostmár bírom is és látszik is az eredmény (pedig kevesebbet csinálok mindenből, mint ami le van írva). Kb két hete kezdtem, heti 3-4 alkalommal csinálom.
Ja, és előtte bemelegítés, utána ugrókötél meg nyújtás kell (az oldalon vannak erre is gyakorlatok), de az egész nekem 20 perc szokott lenni.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm :) akkor majd megpróbálom :)
2012. febr. 12. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!