Hogy lehet szerelmi oldast elvegezni otthon?
Figyelt kérdés
Az exemtol nem tudok megszabadulni, allandoan megcsalt es amiota szakitottunk beken hagy de nem vagyok nyugodt, kemkedik utanam es nem tudok se aludni se. Benne van a gondolataimban, ejjel remegve ebredek, meg akarok tole szabadulni. Sose volt kotes koztunk, mert nem ertek egyet a fekete magiaval, de nekem ez mar igy nem tetszik. Nagyon rosszul erzem magam, es ha valaki tudna nekem valamilyen gyertyas, stb modszert mondani amivel szetszakithatnank az egymas kozotti kapcsolatot megkoszonnem. Erzem a rosszat:( nem akarom, nyugodt akarok lenni. koszonom!2011. dec. 28. 10:42
11/20 anonim válasza:
NE!!! Ne 9x tekerd körbe, az szerencsétlenséget hoz. 12X kell körbetekerni.
12/20 Won válasza:
A 9 nem hoz szerencsétlenséget!!!! 9 a tökéletesség, a világ kiteljesedés száma. Szval nem hoz szerencsétlenséget.
13/20 mustafa33 válasza:
Másnak kell csinálni. A mágia igazán sajátkezűleg nem működik. 100 €-ért megcsinálom.
14/20 anonim válasza:
A 9 a szerencse száma, egy szerelmi oldás pedig van olyan komoly, hogy ne szerencse alapon végezzék. Mindenképp 12 gyertyára lesz szükséged!
15/20 anonim válasza:
Pithagoraszék a 10-es számot tartották tökéletesnek, akkor hogy is van? Meg mik azok a "mesés" számok? 3,7,9 De érdekes, hogy a mágiára is ezt húzzátok rá!
Tekerd körbe a péniszét 12-szer egy forró rézdróttal, azután nem fog hozzád kötődni...
16/20 anonim válasza:
Pitagorasz hülyeségeket beszélt, fogalma sem volt akkoriban az univerzum energiáiról és a modern mágiáról. 12 gyertya kell, ez egy nagyon veszélyes varázslat, ne rontsd el.
17/20 Won válasza:
Ne hülyéskedjetek már szegénnyel! 9és kész
Won
18/20 anonim válasza:
Van fogalmad arról mit beszélsz? 12 gyertya kell!
19/20 mustafa33 válasza:
12, és mindegyiket egy szabályosan gömbölyű lócitromba kell beültetni.
20/20 anonim válasza:
Érdekel még oldás?Én tudok rá valakit!Lehet te nem nyultál mágiához,de a párod igen!irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!