Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet anyukámra valaki rontást...

Lehet anyukámra valaki rontást tett?

Figyelt kérdés

Anyukám egy ideje, amióta a körházban volt, és utána hazajött, és apám a szomszéd romák segítségével festette ki a szobát, és tapétázást.. azóta hangokat hall a falon keresztül azt mondja, hogy azt mondja neki a hang, hogy a pokolra fog kerülni, meg hogy a sátánhoz tartozik, meg ilyenek, de van amikor az utcán is hallja ezt,és amikor rájön elkezd kiabálni..mit lehetne tenni, hogy ez megszűnjön?

Persze fizetni nem akarok érte semmit, semmilyen házszentelésért, meg ilyenekért...

2011. dec. 3. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem valami szépen fogalmazták meg a többiek azt, hogy "bolondokháza", de értem, hogy mit akartak mondani.

Anyukádnak pszichológusra lenne szüksége.

Hidd el, hogy nincs rontás, és nem a romák tették rá.

Anyukád szerintem kiborult valamiért, elfáradt, vagy idegösszeroppanása van, vagy depressziós, és ez így nyilvánul meg, hogy hangokat hall.

Beteg, ezért orvoshoz kell vinni, mielőbb.

Azért, hogy minél hamarabb felépüljön, és abbamaradjanak ezek a "hangok".

Isten ments, hogy házszentelésért fizessetek, vagy rontás levételért.

Egyrészt nem használ semmit, másrészt őrült sokba kerül, továbbá csak rontana anyukád állapotán, aki elhinné, hogy valaki megrontotta.

Pszichológushoz próbáld elvinni!

Sok sikert a gyógyuláshoz.

2011. dec. 10. 22:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves Előző hozzászóló! :)

Igen, értem, ennek a válasznak legalább van értelme, még pedig, hogy valami kiváltotta ezt. Sajnos apám eléggé ki tud akadni, kiabál vele, lehordja stb. stb.

Ugyanakkor azt is írtam, hogy anyut már kezelték pszichiátrián, és épp mióta velük kapcsolatba kerül azóta lett agresszív, és mentálisan labilisabb. Előtte sohasem voltak ilyen gondjai. Mivel apám vitte őt oda, ráadásul egy ismerőse az orvos, ezért nem tudom mit tehetnék. Legutóbb is mesélte, hogy volt gyógyszert kiíratni, és mesélte ez a hangot hallós dolgot, és az orvos még csak válaszra sem méltatta. Na, ez az ami gond szerintem, hogy végülis ő nem magától ment oda, hanem apu találta ki az egészet hogy ő bolond, meg ilyenek... és akkor elkezdték ott kezelni az anyukámat. Szerintem is neki pszichológusra, és nem barátságtalan, tiszteletlen pszichiáterekre lenne szüksége. De mit tudok csinálni, ha apám irányítja ezt? Még provokálja is anyut sokszor, amikor inkább pár megnyugtató szó kellene neki.

Többször volt már, hogy el akarta megint vitetni a kórházba, de én megakadályoztam, nem hagytam, mert effektív anyu beszámítható... főz, takarít, mos, ha vna munkája akkor rendesen eljár dolgozni. Így nem értem, miért jó az apámnak, hogy ott kezelik...amióta oda jár a személyisége is kicsit agresszívabb, nyugtalanabb. és van, hogy kiírja neki a gyógyszert, és túl nagy adagot ír ki neki, és amikor anyu szólt, hogy majd beszédült a kertbe, és akkor sem csökkentette az adagot, de csak anyu kezdett el kevesebbet bevenni, mert rosszul volt tőle. Ennyi.

(Apu régebben, még az egyetem előtt rám is állandóan azt mondta, hogy bolond vagyok, meg menjek pszichiáterhez, stb. mert szerinte nekem nincsenek barátaim, az emberek kiközösítenek, ami egyébként nem igaz, csak nem a barátok, és a csavargás, bulizás tölti ki az életemet, hanem tanulok, stb. ezt ő nem fogja fel. Amikor ilyen volt, akkor is már a gimi 3. osztályát úgy kezdtem , hogy nyáron elsőre megcsináltam a középfokú nyelvvizsgát angolból, és ennek ellenére tartott bolondnak, persze azt nem is kell említenem, hogy a haverjai, barátai is hozzá hasonlóan leértékelően nyilatkoznak rólunk. Apám mindenkinek megengedi kb. hogy lekezeljenek minket.Sőt, apám szerint z én családomban női ágon mindenki elmebeteg...ezt kb. 10 éve mondja...mert hogy ő sakkozik hobbiból, és mindenkinél okosabbnak képzeli magát. :(

2011. dec. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!