Van valaki aki kérte már pénzenergia küldését egy médiumtól és az segített is rajta?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 08:41
11/15 anonim válasza:
Ébresztőőőőő !!!!!
Szerinted ha működne ki dolgozna, hogy pénzhez jusson ?
Ez olyan mint a megmondom a nyerő számot típusú telefonos adakozás 300+Áfa.
Ami nem életszerű az kamu.
Ökörköri
12/15 anonim válasza:
Sokan tényleg ennyire ostoba seggek lennének?
13/15 anonim válasza:
Én sem kértem még a pénz energiát és nem is fogom. Véleményem azért van. Igény van az efféle szolgáltatást nyújtókra. Ezért jöttek létre és vannak. Amint látható, elég jól megy nekik, mert sokan vannak és jó műsoridőben. Ők is egy szükséget elégítenek ki. Kell az embernek a remény. A pénz, ha nem is érkezik meg, de az ember reménykedik és várja. Míg reménykedik, a világ is szebb. Az is igaz, hogy mindennek ára van, még a pénzenergiának is.
14/15 anonim válasza:
Az igényt el lehet kűldeni, de pénzt, azt isten őrizz!
15/15 anonim válasza:
Amennyiben jól vagyok értesülve, a pénzenergia árát a telefontársaságok gyűjtik be, emelt díjas telefonbeszélgetés formájában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!