Hogyan lehetek wicca?
Mi szükséges ahhoz hogy valakiből wicca legyen?
Tudom hogy vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani, nos azokat el tudom fogadni.
De, attól még hogy elfogadom őket nem érzem magam wiccának.
Főleg a meditációs, természettel összehangolós részek érdekelnének...
Igen, tudom mik azok a szabályok, már utánajártam. Köszi az érdeklődést. De ezzel a válasszal sem a kérdésemre válaszoltál...
Azt olvastam a neten, nem kell ahhoz kovenhez csatlakozni, lehet valaki önállő wicca is. De azért köszi a te válaszod legalább a kérdéshez kapcsolódott..
A kérdésem alatt azt értettem milyen módszereket használ a wicca, milyen meditációkat, szertartásokat, rituálékat, vagy nevezzétek ahogy akarjátok.
Köszönöm végre egy értelmes válasz...
Annyi hozzáfűzni valóm lenne hogy nem a kommentjeim alapján kellene megítélni. Lehet hogy tényleg rosszindulatúnak tűnök a kommentjeim alapján, ez a te véleményed. Én nem rossz szándékkal írtam azokat, inkább csak oktató jelleggel, mert nem hinném hogy van értelme az olyan válaszoknak amik nem a kérdésre válaszolnak. Hanem bírálnak, vagy a témáról elterelik a szót.
Persze meg lehetne vitatni hogy miért adja fel hitét ilyen sok ember manapság a kereszténységben, de az egy másik kérdés/téma lenne.
A pontokat pedig reálisan adtam, aszerint hogy melyik válasz mennyire segített a kérdés megválaszolásában.
Köszönöm mindenki segítségét.
nézd meg ezt az oldalt ezt a résztmég nem olvastam át de lehet hogy jó
a törvény az alján van és fontos
16:02 Az istened egy nagy csalás :) Elég szánalmas hogy erre még nem jöttél rá. A te istenedet keresztény istenekről mintázták és a történeteket pedig csak összelopkodták. A kereszténységben mi spiritualitás van? A pogányok meditáltak és fejlődtek de a te istened bizony meg gátolja az embereket a fejlődésben. Ne is próbálj semmit se tenni mert ha az isten úgy akarja... Egyébként a keresztények fogták s gátolták meg régen a pogányokat s megölték aki valamilyen spirituális tudást birtokolt. Az istened egy nagy KAMU!
-=rDAX=-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!