Sátánisták és/vagy "fekete mágiával" foglalkozók, mit szoktatok csinálni? Milyen tevékenységeket végeztek?
Én, Sátáni Főpapként (a For Satan's Kingdom klán Főpapja és Szaráfja vagyok) a mindennapi életben nem különbözöm senki mástól (nem hordok kilós pentagramot a nyakamban és nem öltözöm Dath Vader-nek).
A mágikus gyakorlaimat a saját otthoni oltáramon végzem ahol nem zavar senki. Ide tartozik minden ima, fekete és fehér mágia, kérések, kérdések.
Persze ha szükség van rá, bármikor kapcsolatba lépek az asztrál-világgal vagy használok mágiát.
Klánunkban én vagyok a fekete mágia-mester(főként átkok), tehát elég sokat foglalkozom vele, de csak egyet tudok ezzel kapcsolatban tanácsolni: NE használd ha nem vagy 100%-ig biztos benne vagy nem ismered az ellen átkot.
A korábbi válaszokhoz hozzátenném, hogy nem hogy nincs emberáldozat a Sátánizmusban, de szigorúan tiltja bármilyen érző lény megölését, ha az nem fenyeget emberéletet, sőt még a halál igéjét is tilos kimondani felső utasítás nélkül.
A jó út a Hit gyülekezet.
Ott kell tevékenykedni.
FehérMágia
Amit csinálnak teljesen jó.
Sátánban hisznek de jót tesznek szeretnek.
Mindegy hogy sátánban istenben vagy a tzermészetben hiszel és azért teszel jót higgy és tedd ennyi a lényeg :)
(Sátántól elvonatkoztatva a kereszténységben télleg oltári marhaságok vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!