Sátánisták és/vagy "fekete mágiával" foglalkozók, mit szoktatok csinálni? Milyen tevékenységeket végeztek?
Javarészt élik az egyszerű hétköznapi emberek életét.
Vannak, akik igyekeznek saját, teljesebb világképet találni, csak éppen a hatalom mámorával kekeckedve.
Tagadhatatlanul élvezve, mikor az adrenalin felszökik a vérükben egy egy veszélyes ceremónia után.
Vannak olyanok is, akik csendben gyűlölik a világot, és bosszúálláson gondolkoznak, és ha kell, praktikáikat teszik, hogy beteljesüljön.
És vannak megalománok, akik mindent feláldoznának a hatalomért.
Egész szép pszichológiai szakdolgozat lehetne az ilyen emberek típusairól.
De nincsenek többezres emberáldozatok pesten:)
Koránt sem mondtam, hogy teljes a lista :)
De ezek talán a főbb vonalak azoknál az ismerőseimnél, akik ilyennel foglakoznak,( főleg a fiatal korosztály)
bár be kell vallanom, van köztük olyan, aki emberileg több bárkinél, akit ismerek, és soha nem feltételeznék róla, hogy fekete.
Ő az, aki magyarázatokat keres a világ kérdéseire.
szóval régen magyarországon divatsátánisták voltak?
mert halottam hogy volt valami régen MO-on,jól emlékszem?
am nem gunnyból én is ezós vagyok csak kiváncsi vagyok :)
Nem olyan a sátánizmus , amilyennek sokan hiszik. Minden sátánistának egy célja van és az nem emberáldozásból áll....
Sok a tévhit...
Szerintem a leghasznosabb ha van egy dámon aki mindig melletted van és energialeszívást meg emberek uralását gyakorlod/használod.
Nem tom, mi bajuk itt az embereknek a sátánista metállal. (Venom, Slayer, ...) Egykét számtól annyira felmegy bennem az 'órajel', hogy úgy érzem, bárkit ki tudnék nyírni csupasz kézzel, ugyanezt éreztem a tavalyi Mayhem koncert után is. \m/
Amúgy nem vagyok sátánista a következő okokból:
- az 'ateista sátánisták' (LaVey) igazából ateisták, akik csak pózerkednek a nevükkel,
- a 'hagyományos' sátánisták meg igazából keresztények, csak a másik oldalt majmolják.
Én nem látok semmilyen bizonyítékot bármiféle istenség létezésére, a vallásosak meg szimplán gyengék. Világhódítás helyett pedig az emberiség elpusztítása a végső (egyelőre elérhetetlennek tűnő) 'cél' (mizantróp vagyok, igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!