Tenyleg bevalhat a szerelmi kotes?
"Oké lehet mondani,hogy:Befújt az ablakon a szél...1 részt,ezeknél mindíg csukva tartom,másrészt széllcsendben,csukokt ajtónál,ablaknál is megy...Szal ennyit az ésszerűségről,"
én meg kétszer lerepültem szuperment kína pest távon. neten mindent le lehet írni, én viszont nem eszem meg szerencsére. az a baj hogy olyan sokan tudnak olyan sokmindent, aztán amikor bizonyítani kell akkor pont nem jön össze:D kuri vellert mert hagyjuk ki, ő is bűvész... de van egész véletlenül pesten egy teljesen hangszigetelt némaszoba, 0 légkeringetéssel igény esetén, ha van kedved... vagy tudod mit? átkozz meg:D aztán majd leírom hogy hogy sikerült. valami nagyon rosszat akarjál ám. jöhet bármi. munka, párkapcsolat, akármi. :D
attól hogy valamit még nem tudunk megmagyarázni az még nem azt jelenti hogy valami természetfölötti áll mögötte. a napot is meddig hitték hogy istenek mozgatják és hány embert áldoztak fel hogy boldog legyen? aztán kiderül hogy mégse lapos a föld? ugyanmár.
fogadni merek hogy te láttál ufókat is amint 404-el pacsiztak valamelyik intergalaktikus meetingen.
jah és akkor ha mégis tudod akkor a kedves anyukáját mindegyik kinetika gyakorlónak, a multkor majd lefordultam a lágymányosi hídon amikor kijöttem a kamion szélárnyékából, valaki nagyon masszívan gyakorolta észak pesten, mert iszonyat nagy szél volt...
hogy téged pl miért nem alkalmaznak szélerőművek hajtására... gondolom komoly összeget megérnél ha betelepítenék az alföldet turbinákkal... ugye vagytok még sokan, mert a végén az arabok lemondhatnak, és mi leszünk a kinetikus szélerőművek nagyhatalmai.
egyébként csak hogy tudd én is tanultam kinetikát. mecha 1 volt első félévben... akkor én is meg tudom csinálni? légyszilégysz hadénis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!