Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tenyleg bevalhat a szerelmi...

Xaba89 kérdése:

Tenyleg bevalhat a szerelmi kotes?

Figyelt kérdés
Az egyik baratommal szakitott a baratnoje es a srac maga alatt volt. 2 hetig ugymond nem lehetet vele beszelni mert bezarkozott. Utana hirtelen ugyanaz lett mint aki volt vidam meg minden.Megkerdeztem tole h sikerult tul tegye magat a baratnojen. A valasza az volt h nem de csinalt egy dolgot es biztos benne h rovid idon belol vissza jon ezert nyugodt.Ekkor en hulyenek neztem es csak nevetem rajta. De kepzeljetek hogy ra 2 napra ujra egyutt lattam oket es megkerdeztem mit csinalt, es elmeselte h egy papirra rairta a lany nevet es egy voros cernaval hozzakototte egy gyertyahoz es meggyujtotta es addig mondogatta h ujra szerelmes legyen bele a csaj hogy be valt.Meg most se tudom elhinni.
2011. aug. 11. 15:22
1 2
 11/17 Killgun ***** válasza:
Ahhhhj...Első mondatodban kifejezted,hogy sok másra nincs magyarázat...Ezt meg kell tanulni,és ha a hüyle fejeddel nem jön össze a világuralom egy csettintésre,már kijelented,hogy ez hülyeség...Képzeld:Én régóta gyakorlok kinetikát,mágiát és sok mindent,és 10-ből 7x-8x bejönnek az..átkok pl....Kinetikát meg mi magyarázza?Hogy a semmi légmozgásból keltek egy olyan szelet,ami kilök egy harmonika ajtót?Oké lehet mondani,hogy:Befújt az ablakon a szél...1 részt,ezeknél mindíg csukva tartom,másrészt széllcsendben,csukokt ajtónál,ablaknál is megy...Szal ennyit az ésszerűségről,mert mait mi annak hívunk,az egy kis töredéke a valóságnak...A kutya sem próbál írni,mert képtelen rá..Mi se próbáljunk mindent felfogni,mert képtelenek vagyunk rá ekkora agykapacítással...Előbb fejlesszük magunkat lépcsőről lépcsőre,és utána értsünk meg mindent,egy komoly megvilágosodás után...
2011. aug. 11. 18:19
 12/17 bix ***** válasza:

"Oké lehet mondani,hogy:Befújt az ablakon a szél...1 részt,ezeknél mindíg csukva tartom,másrészt széllcsendben,csukokt ajtónál,ablaknál is megy...Szal ennyit az ésszerűségről,"

én meg kétszer lerepültem szuperment kína pest távon. neten mindent le lehet írni, én viszont nem eszem meg szerencsére. az a baj hogy olyan sokan tudnak olyan sokmindent, aztán amikor bizonyítani kell akkor pont nem jön össze:D kuri vellert mert hagyjuk ki, ő is bűvész... de van egész véletlenül pesten egy teljesen hangszigetelt némaszoba, 0 légkeringetéssel igény esetén, ha van kedved... vagy tudod mit? átkozz meg:D aztán majd leírom hogy hogy sikerült. valami nagyon rosszat akarjál ám. jöhet bármi. munka, párkapcsolat, akármi. :D

attól hogy valamit még nem tudunk megmagyarázni az még nem azt jelenti hogy valami természetfölötti áll mögötte. a napot is meddig hitték hogy istenek mozgatják és hány embert áldoztak fel hogy boldog legyen? aztán kiderül hogy mégse lapos a föld? ugyanmár.

fogadni merek hogy te láttál ufókat is amint 404-el pacsiztak valamelyik intergalaktikus meetingen.

2011. aug. 11. 18:34
 13/17 bix ***** válasza:

jah és akkor ha mégis tudod akkor a kedves anyukáját mindegyik kinetika gyakorlónak, a multkor majd lefordultam a lágymányosi hídon amikor kijöttem a kamion szélárnyékából, valaki nagyon masszívan gyakorolta észak pesten, mert iszonyat nagy szél volt...

hogy téged pl miért nem alkalmaznak szélerőművek hajtására... gondolom komoly összeget megérnél ha betelepítenék az alföldet turbinákkal... ugye vagytok még sokan, mert a végén az arabok lemondhatnak, és mi leszünk a kinetikus szélerőművek nagyhatalmai.

egyébként csak hogy tudd én is tanultam kinetikát. mecha 1 volt első félévben... akkor én is meg tudom csinálni? légyszilégysz hadénis

2011. aug. 11. 18:38
 14/17 A kérdező kommentje:
bakker mi lett itt:))
2011. aug. 11. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
miért önzőség a szerelmi kötés? ha nem akarja a másik fél is nem hat eleve,,,,,ha hatott és boldogok együtt újra akkor az a másik fél érdeke is volt.....GONDOLKODJ!!!!!
2011. aug. 12. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze hogy hat :D
2011. aug. 14. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Semmit sem ér az a szerelem, amelynek nem szabad akarat az alapja..
2011. aug. 19. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!