Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tenyleg bevalhat a szerelmi...

Xaba89 kérdése:

Tenyleg bevalhat a szerelmi kotes?

Figyelt kérdés
Az egyik baratommal szakitott a baratnoje es a srac maga alatt volt. 2 hetig ugymond nem lehetet vele beszelni mert bezarkozott. Utana hirtelen ugyanaz lett mint aki volt vidam meg minden.Megkerdeztem tole h sikerult tul tegye magat a baratnojen. A valasza az volt h nem de csinalt egy dolgot es biztos benne h rovid idon belol vissza jon ezert nyugodt.Ekkor en hulyenek neztem es csak nevetem rajta. De kepzeljetek hogy ra 2 napra ujra egyutt lattam oket es megkerdeztem mit csinalt, es elmeselte h egy papirra rairta a lany nevet es egy voros cernaval hozzakototte egy gyertyahoz es meggyujtotta es addig mondogatta h ujra szerelmes legyen bele a csaj hogy be valt.Meg most se tudom elhinni.
2011. aug. 11. 15:22
1 2
 1/17 anonim válasza:
Nem, ez hülyeség, gondolom átgondolta a csaj, vagy átbeszélték vagy ilyesmi
2011. aug. 11. 15:44
 2/17 A kérdező kommentje:
hat nem tudom... mert 2 hetig a csaj le se szarta a sracot es hirtelen a kotes utan megbeszeltek volna? nem tudom ... de ez nekem nagyon erdekesnek es hihetetlennek tunik...
2011. aug. 11. 15:46
 3/17 bix ***** válasza:
100%

én látom magam előtt az ezoterika topik női lakóit amint este gyertya előtt ülnek:

-brad pitt- brad pitt...

:D

2011. aug. 11. 15:47
 4/17 anonim ***** válasza:
xD
2011. aug. 11. 15:51
 5/17 A kérdező kommentje:
:))) de ez fasza lenne:)) de sztem inkabb a brad pitt helyett justin biebert mondananak:)) nah de a kerdesre osszpontositsunk;)
2011. aug. 11. 15:56
 6/17 skarma ***** válasza:
és nem gondolod hogy ez állatira önző volt tőle?
2011. aug. 11. 15:56
 7/17 anonim válasza:
az nem lány? :P
2011. aug. 11. 15:58
 8/17 A kérdező kommentje:

en most nem moralis szempontbol nezem a helyzetet ... onzo dolog volt, de ahogy lattom o is es a baratnoje is boldogok szoval ...erted

de akkor is ez szamomra hihetetlen ... feromon parfum kepesegei tudomanyosan bizonyitott de erre nincs esszeru valasz ...

2011. aug. 11. 16:13
 9/17 A kérdező kommentje:
bieber?:P hat lehet:)) de sztem inkabb egy kis nyomerek pondro:)) Hallottad mar a Disturbed tol a Down with the sicknesst?:)) nah azt rola irtak:))=))
2011. aug. 11. 16:14
 10/17 bix ***** válasza:

"erre nincs esszeru valasz ..." mint ahogy sokminden másra se. ettől még kvára nem kéne túlmisztifikálni ezt a történetet. nincs ebben semmi boszorkányság vagy emberfölötti dolog. a srác valszeg észhezkapott és ennyi. látta hogy a csaj nem parázik nincs maga alatt, így lehet hogy azt hitte hogy kavar valaki mással, stb. akármi lehet. vagy csak egyszerűen átgondolta.

az lenne a jó ha ez bizonyítható lenne. ha bárkinek összejönne 10-ből 10x amíg az arány 1:1000000000000000-hoz addig nincs miről beszélni.

képzeld én egyik reggel tojást ettem, és azon agyaltam hogy mekkora poén lenne csirkét tartani az erkélyen mert a falszomszédom meg 200 kanárit tart kint kb, erre reggel a cégnél bent egy csirke szaladgált a parkban. 4 méteres falakkal van körbevéve legalább a komplexum, és van középen egy kellemes kis fás bokros park. egy elég sűrűn lakott részén pestnek. és senki nem tudja hogy került oda.

miattam? ugyanmár. ezt se tudod megmagyarázni aztán mégse az én tudatallattim szublimálta oda...

2011. aug. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!