Tenyleg bevalhat a szerelmi kotes?
én látom magam előtt az ezoterika topik női lakóit amint este gyertya előtt ülnek:
-brad pitt- brad pitt...
:D
en most nem moralis szempontbol nezem a helyzetet ... onzo dolog volt, de ahogy lattom o is es a baratnoje is boldogok szoval ...erted
de akkor is ez szamomra hihetetlen ... feromon parfum kepesegei tudomanyosan bizonyitott de erre nincs esszeru valasz ...
"erre nincs esszeru valasz ..." mint ahogy sokminden másra se. ettől még kvára nem kéne túlmisztifikálni ezt a történetet. nincs ebben semmi boszorkányság vagy emberfölötti dolog. a srác valszeg észhezkapott és ennyi. látta hogy a csaj nem parázik nincs maga alatt, így lehet hogy azt hitte hogy kavar valaki mással, stb. akármi lehet. vagy csak egyszerűen átgondolta.
az lenne a jó ha ez bizonyítható lenne. ha bárkinek összejönne 10-ből 10x amíg az arány 1:1000000000000000-hoz addig nincs miről beszélni.
képzeld én egyik reggel tojást ettem, és azon agyaltam hogy mekkora poén lenne csirkét tartani az erkélyen mert a falszomszédom meg 200 kanárit tart kint kb, erre reggel a cégnél bent egy csirke szaladgált a parkban. 4 méteres falakkal van körbevéve legalább a komplexum, és van középen egy kellemes kis fás bokros park. egy elég sűrűn lakott részén pestnek. és senki nem tudja hogy került oda.
miattam? ugyanmár. ezt se tudod megmagyarázni aztán mégse az én tudatallattim szublimálta oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!