Kérlek egyétek komolyan a kérdésem, ti mit gondoltok az alábbiakról?
Nagyon rossz volt az életem(bár kinek mi a rossz,de nekem keserves volt az az állapot),nagyon depressziós voltam,sokat gondoltam az öngyilkosságra,kárt tettem magamban,karmolásztam a testemet,téptem ahajam...mindegy ez lényegtelen,és az is,hogy miért tettem.
Tehát olvasgattam természetfeletti dolgokról szóló könyveket és találtam egy....nem is tudom már mi olt...talán valamiféle rituálé.
Tehát 13 sírról kellett szednem 13 féle növényt és abban megfürdeni,elvileg 3 órakkor,de én éjfél körül tettem.
Beáztattam a kádba a növényeket és miközben ott ültem azt kívántam,rendeződjön az életem és legyen egyetlen ember aki megért és segít rajtam.
(Hozzátenném nem tini depresszióról olt szó és korántsem ok nélkül)
Közhben kértem a holtakat,hogy ne vegyék sértésnek,hogy a sírról téptem a növényeket,de szükség volt rá.Igen,igen,ez alóban hülyén hangzik,de nem voltam épp rendben szellemileg sem.
És a legfurcsább,hogy rá pár hónapra az életem egycsapásra megváltozott,jött egy ember,aki teljesen megváltoztatta a gondolkodásom és aki azóta is velem van és segít mindíg,de mindíg amikor szükség van rá.
Olyan Ő mint egy angyal,már teljesen másképp látom a világot.
Mondhatjuk,hogy ez csak egy véletlen,de engem zavar,hogy anno azt tettem amit és mindíg rossz érzés fog el ha arra gondolok amit tettem.
Szerintetek valami rossz dolog volt,vagy ne tulajdonítsak jelentőséget neki?
Légyszives,ne nézzetek hülyének és ne írjatok olyanokat,hogy őrült vagyok.
Köszönöm ha elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!