Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kérlek egyétek komolyan a...

Kérlek egyétek komolyan a kérdésem, ti mit gondoltok az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz volt az életem(bár kinek mi a rossz,de nekem keserves volt az az állapot),nagyon depressziós voltam,sokat gondoltam az öngyilkosságra,kárt tettem magamban,karmolásztam a testemet,téptem ahajam...mindegy ez lényegtelen,és az is,hogy miért tettem.

Tehát olvasgattam természetfeletti dolgokról szóló könyveket és találtam egy....nem is tudom már mi olt...talán valamiféle rituálé.

Tehát 13 sírról kellett szednem 13 féle növényt és abban megfürdeni,elvileg 3 órakkor,de én éjfél körül tettem.

Beáztattam a kádba a növényeket és miközben ott ültem azt kívántam,rendeződjön az életem és legyen egyetlen ember aki megért és segít rajtam.

(Hozzátenném nem tini depresszióról olt szó és korántsem ok nélkül)

Közhben kértem a holtakat,hogy ne vegyék sértésnek,hogy a sírról téptem a növényeket,de szükség volt rá.Igen,igen,ez alóban hülyén hangzik,de nem voltam épp rendben szellemileg sem.

És a legfurcsább,hogy rá pár hónapra az életem egycsapásra megváltozott,jött egy ember,aki teljesen megváltoztatta a gondolkodásom és aki azóta is velem van és segít mindíg,de mindíg amikor szükség van rá.

Olyan Ő mint egy angyal,már teljesen másképp látom a világot.

Mondhatjuk,hogy ez csak egy véletlen,de engem zavar,hogy anno azt tettem amit és mindíg rossz érzés fog el ha arra gondolok amit tettem.

Szerintetek valami rossz dolog volt,vagy ne tulajdonítsak jelentőséget neki?

Légyszives,ne nézzetek hülyének és ne írjatok olyanokat,hogy őrült vagyok.

Köszönöm ha elolvastad!

2011. júl. 30. 17:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Már magam sem tudom miben hidjek.:)

Köszönöm!

2011. júl. 31. 12:16
 12/24 Győrfi Marianna ***** válasza:
0%
A SZELLEMVILÁG IS SEGÍT HA HOZZÁJUK FORDULSZ DE ELSŐSORBAN KAPCSOLÓDJ ÖSSZE A SZÍVEDBEN LAKÓ ISTENNEL. HA VESZEL EGY KIS KERESZTET AMIT A NYAKADBA AKASZTHATSZ ÉS KONCENTRÁLSZ A SZERETETRE ÉS HOGY SZERETED ŐKET ÉREZHETSZ EGY SZERETETTELJES JELENLÉTET ÉS TÖBBÉ NEM LESZEL MAGÁNYOS. E JELENLÉT GYÓGYÍTÓ SZERETET.
2011. júl. 31. 14:01
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
Senki nem kíváncsi a hit térítésre. Nem kell keresztet vegyen tökéletes úgy ahogy van. Minek kell örökké istenezni maikor nincs is. És minek kell egy hívőnek ha nem is erőszakosan de a hit felé terelnie az embert?
2011. júl. 31. 14:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Tudod a mágia erről szól: a hitről. Ne maga a rituálé rendelkezik varázserővel, hanem a hit teszi varázslatossá. Ezért hiszek neked :)
2011. júl. 31. 15:24
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

14:01

Egy idegbeteg és bunkó keresztény. Ahogy már előttem is mondták, nincs szükségünk hittérítésre, továbbá a kérdezőnek sincs szüksége a tömeggyilkos vallásod egyik jelképére.

2011. júl. 31. 16:09
 16/24 A kérdező kommentje:

nem agyok híő,de neked is köszönöm a választ,nembaj,hogy leírtad,ez is egy vélemény.

a többieknek is köszönöm,akkor nem is idegesítem magam ezen.:)

2011. júl. 31. 17:08
 17/24 anonim ***** válasza:
A hitnek gyógyító ereje van. Nem kell ahhoz kereszt, hogy higyjen a szeretetben, az csak egy propaganda jelkép. Lehet az ember Buddhista, Krishna hívő, vagy keresztény, akkor is hisz valamiben. Egy hívő lehet "pogány" a keresztények szerint akkor, ha nem hisz az ő Istenükben. Én hiszek benne, nem egy keresztény, vágyó, akaratos istenben, hanem egy önzetlen, szerető Istenben.
2011. júl. 31. 18:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért nem a hozzátartozóktól kértél, bocsánatot, hogy tépkeded, a halottaik sírjáról a virágot. A halottak, nem képesek hallani, mert az az élőlényekre jellemző. Ez szimplán bunkóság.
2011. júl. 31. 19:13
 19/24 A kérdező kommentje:

hát nézd,ennek több oka is van.

az egyik az,hogy nem néztem meg,a síroknál,hogy milyen név van ráírva és nyilván nem tudom megkeresni pl. Kovács Jánosné férjét vagy gyerekeit ,mert elég sok ilyen nevezetű ember él a földön.

A másik,hogy mégis mit mondanék?"Elnézést de kb. 3 éve letéptem egy levelet vagy egy növény szárát(rózsalevél,borókalevél,stb),de most furdal a lelkiismeret?

Nem az élőktől kérnék bocsánatot,mert kétlem,hogy észrevették,hogy egy levéllel kevesebb van a borostyánon,hanem a tudat bánt,hogy azt a holtaknak szánták.

Szerintem élők ellen ezer meg 1 ennél sokkal rosszabb és bunkóbb dolgot követnek el.

2011. júl. 31. 20:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, láthatod az élőknek nem tettél kárt, a holtaknak meg már mindegy, nem foglalkoznak ők sem ilyen apróságokkal.:)
2011. aug. 1. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!