Ez akaratmágia? Ha igen, fejleszthetem tovább?
Simkának :P
Ha vaaki olyan képességekkel születik mint ő az nem azt jelenti ,hogy előtte minden kapú nyitva tárva áll és bármire képes :P a Természt erői nagyok az emberi hatalom kicsi és eltompúl a Természet mellett ;) ha ő képes a levegőt irányíttani és kis időre szelet létrehozni az még nem jelenti ,hogy 5 perces hurrikánt fog majd gegyből csinálni neked.Ez még egy embernek sem sikerűlt sem mágusnak sem tudósnak sem hívőnek sem Kereszténynek sem Sátánistának sem senkinek.neki sem fog mert a természet erősebb.ő megmozgathatja magakörűl a levegőt bizonyos körön belűl de nem támaszthat hurrikánt azért vannak itt is határok. ;)
Ez egy olyan dolog, amit a szkeptikusok nem képesek megérteni ... nem is kell elvárni tőlük, hogy bármit megértsenek, mert csak a poént és a szűrrealitást látják majd benne. Együtt érzek veled ... közel amióta tudom az eszemet én is érzem ezt az "erőt" magam körül. Először nem hittem benne, mindig tagadtam magamban, de mindig adott bizonyosságot afelől, hogy van benne igazság. Még most sem tudom teljesen mégis mi képes erre bennem, lehet ez puszta fizika is.. fogalmam sincs. Nem vetem el a természettudományokat és a modern technológiát sem, hiszen eleve van érzékem hozzájuk, viszont én ezek mellett is hiszek az ilyesfajta "természetfeletti" dolgokban, amik lehetnek akár logikusan a tudományból fakadóak is. Én soha nem találkoztam még olyan emberrel, aki hasonló képességekkel rendelkezne, és most örülök annak, hogy a múltban kérdeztek hasonló dolgokat mások is :)
Én akkor tapasztalom ezeket a dolgokat, ha erősen koncentrálok egy pontra, gyakran az érzelmeim segítségével mintha löketet adnék az egésznek, erősítve azt. A tenyerem ilyenkor mindig sokkalta melegebb lesz, tehát olyan mintha hőt termelne a tenyérfelületem, olyannyira hogy az 10 cm-re már érezhető... Én akkor tapasztalom mindezt leginkább, mikor már fúj a szél .. ilyenkor még ennél is jobban képes vagyok erősíteni. Gyakran még magamtól is megijedek az ilyen eseteknél.. Szóval jöhetnek a kételkedő és trollkodó kommentek, de megértésre nem fogunk jutni, annyi fix :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!