Ez akaratmágia? Ha igen, fejleszthetem tovább?
Figyelt kérdés
Már 10 éve képes vagyok arra, hogy ha erősen koncentrálok, szélcsendes időben is feltámad a szél. Ez akkor most mágia?2011. júl. 1. 12:53
11/22 Won válasza:
Fisznek igaza van. Ha sikerül is a levegő elem eszenciájának invokálása( ami ténylegnagyon nehéz) akkor is, ha már nincs rá szükséged, akkor evokálni kell az energiát. Vagy csak úgy abbahagyod és kész?
12/22 A kérdező kommentje:
Általában ezt úgy csinálom, hogy szétnézek, lehunyom a szemem, és elkezdek koncentrálni arra, hogy mennyire fújjon a szél. Miután ez a fejemben megvan, kinyitom a szemem, és koncentrálok a levegőre. Ilyenkor erőt gyűjtök - nem tudom, honnan - de ekkor áltlában olyan lesz a szél, mint gondoltam. De nehéz dolog, van, hogy tíz-húsz percig állok egyhelyben, koncentrálva, mire sikerül.
2011. júl. 9. 19:49
13/22 anonim válasza:
Tudod a szél mozog magától is és van úgy hogy 10-20 percig szélcsend van... :D
14/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de ha előtte nem fújt a szél mondjuk egy napja... Jó megfigyelő vagyok, ez nem mindig véletlen. Nem írtam volna ide, ha nem hinném ennyire, hogy ezt én csinálom. Nem égetném le magamat ennyi ember előtt.
2011. júl. 9. 21:59
15/22 anonim válasza:
Ne verd magad itt, én még kámehámét is tudok :D
16/22 Eronne válasza:
en is tok vmi hasonlot de en ha koncentralok akkor a tenyerem kozepebe erzek bizsergest es hoemelkedest
17/22 skutaigergő válasza:
Kedves Kérdező!
Igen, lehetséges, történetesen ismerek ilyen embert, bár Ő kicsit előbb kezdte ezt, mint te és elég neki 1-2 perc. A hiedelmekkel ellentétben nem kell hozzá minden esetben a levegő eszenciáját invokálni, ha te történetesen úgy születsz, hogy megvan ez a képességed, vagy kialakul valami módon "magától", akkor is képes vagy rá.
Eronne: Az az aurád:) Richard Webster - Az auralátás gyakorlata című könyvben részletesebben:)
18/22 anonim válasza:
Ez nem hiedelem kedves utolsó.:) Van ráció abban amit mondasz, az előző életek nagyban befolyásolják a jelenlegi képességeinket, de valamennyire akkor is mindenképpen ismernie kell az elemet.
19/22 anonim válasza:
Nekem is megy, csak elég babot kell enni...
20/22 Simca válasza:
Koncentrálási idő, és az akaratod erőssége határozza meg a szél erősségét ? hm... Gyere egyszer Pestre és csinálj egy Katrina hurricane-t, sztár lehetnél, gondolj csak bele ! Meg egy kicsit gondolkozzunk már el azon hogy hogyan is keletkezik a szél, maga a légáramlat.. komolyan.. tarkónlövés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!