Ez akaratmágia? Ha igen, fejleszthetem tovább?
Természetesen akarat. Csak nem mágia. Ha elég erősen koncentrálok én is be tudom indítani azokat a bizonyos (bél)szeleket...
Továbbfejlesztéshez pedig koncentrálj a wow torrentekre
Szia!
10 év nagy idő, viszont én nem hinném, hogy ezt te csinálod, pedig nem vagyok pesszimista, csak nem tudom, hogy hogy! Nem hinném, hogy rendeklkezel akkora erővel, hogy hatni tudj a makro-környezetre. Érdekes, de legalább nem probléma, hanem áldás. És mekkora az a szél?
Üdv: Won
Won: attól függ, mekkorát akarok, enyhe szellő, vagy esetleg erősebb szál is lehet. Azért nem hiszem, hogy véletlen, mert van, mikor sokáig koncentrálok, ráadásul mindig akkora lesz, amekkorát akarok.
Fisz: mikor ez elkezdődött sokat foglalkoztam a mágiával, az okkultizmussal, rengeteg időt töltöttem a könyvtárban, ilyen témájú könyveket olvasva.
helo.
ha valóban te csinálod akkor ennek a képességnek a neve aerokinézis. egy embert ismerek nem személyesen aki tud szelet csinálni. [link] oldalon a chaten szokott fent lenni. azthiszem Killgun a neve. de ha nincsenek fent akkor itt egy topic ahol kérdezhetsz: [link]
csak be kell regizni de ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!