Meg idéztem egy démont. és nem tudom hogyan kell visszakuldenki!?
Figyelt kérdés
A Szkeptikus emberkék kíméljenek de nagyon mert most nagyon nics rájuk szugségem!?2011. jún. 16. 15:06
21/29 A kérdező kommentje:
Enting-kösz a normális válaszodat....ja amugy a többieknek meg azt uzenem azért nem tudok hejesen írni magyarul mert én szlovákiában lakom és csak szlovákul beszélek...de tudok magyarul ezért hibás a hejesírásom hogy csak tudjátok:D
Ja amugy azta démonyt,szellemet...vagy tudomis én mi lehett....nem látom csak akor tudom hogy a szobámba van hogy el kap engem egy nyugtalanító érzés...és ojan mindha valaki figyelne engem...és néha ugy érzem mindha valaki a hátamnál álna...és ha gyorsan hátrafordulok...akor látok egy fekete halvány árnyékot el meni meletem...semi többet
2011. jún. 23. 19:31
22/29 A kérdező kommentje:
Amugy ha Enting arra vagy kíváncsi mi történt velem.....csináltam egy másik kérdést...amiben ugyan ezt írtam le....csak nem hogyan kuldjem el....csak nagyából anyit írtam oda ami csak meg történt velem nem nagyítottam nemis hazudtam...csak anyit ami meg történt se többet se kevesebb nem írtam hozzá..azért nézd meg
2011. jún. 23. 19:33
23/29 anonim válasza:
Az elűzéséhez elég 2 hétig tisztának lenni vagy gyógyszer bevenni ami enyhíti a skizofréniát.
24/29 anonim válasza:
szia..küld át hozzám: Ladytime11...a többit majd kitalálja.. :PP
25/29 A kérdező kommentje:
Ladytime11 én nem vagyok skizofrén.....érted esetleg te lehetc nem én....te engem nem ismersz ugyhogy jobban teszed ha nem mondasz ijeneket.....Te kis f...opó r....ákos g.....eci
2011. jún. 30. 06:13
26/29 anonim válasza:
A f@sszopót és a g3cit értem miért, de a rákost minek kellet kicenzúrázni ?
27/29 anonim válasza:
egy szóval sem állítottam hogy skizo vagy...de én meg bazira unatkozok, és elbírok a különös dolgokkal..szal gondoltam mindketten jól járnánk..
(LT11)
28/29 anonim válasza:
nos? mi történt azóta? látom nem küldted át˘˘, de azért jól vagy?
29/29 anonim válasza:
Ez nem vicc ha a sámánt egyedül idézted nincs visza út megfogszhalni.Legalább is így tartják az ősi mondák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!