Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg idéztem egy démont. és...

Meg idéztem egy démont. és nem tudom hogyan kell visszakuldenki!?

Figyelt kérdés
A Szkeptikus emberkék kíméljenek de nagyon mert most nagyon nics rájuk szugségem!?
2011. jún. 16. 15:06
1 2 3
 11/29 Won ***** válasza:

Szia!

Ezt a kérdést már feltették és igen hosszan kellett válaszolni, ezért most csak a linket írom: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

2011. jún. 16. 16:41
 12/29 anonim válasza:
huje pontos j vel x'''D az hüLYe !!!!!!!!!!!!!!!!!44
2011. jún. 17. 02:26
 13/29 Ivan Iljics ***** válasza:

Démonok nem léteznek. Pont.

Ha annyira hiszel bennük akkor uszíts rám egyet. Meglátjuk lesz-e hatása.

De gratulálnom kell, a fantáziád lenyűgöző. A helyesírási készségedet mindenesetre bőven túlszárnyalja.

Majd ha 21-22 éves leszel és még mindig hiszel ezekben a gyerekmesékben (és már tudsz helyesen írni) akkor esetleg fontolóra veszem a szavaid igazságtartalmát. Addig nem hibáztathatlak hogy elhiszed, mivel csak egy gyerek vagy.

2011. jún. 17. 22:19
 14/29 A kérdező kommentje:
Ivan Iljics figyelj aki nem hiszi el az higye el.....de ha ugy akarod hogy téged öljön meg hát akor állok elébe Holnap lesz a napja hogy rád kuldöm....csak mond meg a neved korod lakcímed és hogy pontosan mejik országban városban vagy faluban laksz és majd meg látod mi lesz!!!!!
2011. jún. 18. 08:31
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Te nem Démont idéztél. A Démonok rendkívül elfoglalt és amúgy is nem rossz indulatú entitások.
2011. jún. 18. 13:56
 16/29 Enting ***** válasza:
talán ezentúl hagyd az ilyesmit azokra, akik tudják is, hogy mit csinálnak. kérdezz meg egy bármilyen vallású papot pl. hagyd abba ezt, nem gyerek kezébe való. egyébként valóban, lehet hogy szar a helyzet, de elhiheted, ha démon lenne, az sokkal rosszabb lenne, mint "nyugtalanító". de tényleg, kérj szakértő segítséget, az sosem szégyen.
2011. jún. 18. 20:20
 17/29 Enting ***** válasza:
100%

hmm, elolvastam az előző kérdésedet, és az arra adott válaszokat. komolyra fordítva a szót, a következőt tudom tanácsolni:

1. nyugodj meg, ez nem démon. annak az idézédéhez komoly szakértelem kell. bármi is, nem valószínű, hogy kárt tesz benned.

2. a helyedben biztosan megpróbálnék bocsánatot kérni tőle, amiért iderángattam.

3. rá kéne jönni, hogy tulajdonképpen mivel állunk szemben. vannak lények, amik teljesen ártalmatlanok, de a legveszedelmesebbnek tettetik magukat, brahiból. nem szeretnélek megsérteni, de lehet, hogy a szemükben ez jó vicc olyanok ellen, akik szintén brahiból idézgetnek.

4. viselj ezüstöt, párologtass ecetet, takaríts ki nagyon alaposan, különös tekintettel a bomló szerves anyagokra (kaja, háziállat alma, stb.). kerüld az egyedüllétet, a sötétet, az éhséget, a csendet. döbbenet, de a csokoládé szintén csodát tud tenni veled. csinálj kereszthuzatot. Hallgass vidám zenét, kabarét, nézz vígjátékokat, lényeg, hogy próbálj nevetni, az igazán gonosz lényeknek ez olyan, mint a sósav. Napozz. Ne aludj hanyatt.

5. kérdezd meg a többieket, hogy nem tapasztalták-e ugyanazt, mint te.

Ha van egy kis szerencséd, ennyi elég lesz. Ha nem, pár nap múlva napforduló, alkalmasabb időpontot nem is találhatnál a hely megtisztítására.

Ja, egy fontos kérdés: a helyhez ragaszkodik, hozzád, vagy egy másik személyhez? Láttál belőle bármit is? Fura kérdés, de lehet jelentősége, hogy bármilyen szaga, illata van-e? Tudomást vesz-e rólad? Próbálj picit eltekinteni a félelemtől, és megállapítani, hogy milyen érzés vele lenni- közben és utána is. Ezeket meg kell állapítanod ahhoz, hogy segíthessünk.

2011. jún. 18. 20:51
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

Milyen démon már az, amelyiknek pontos név és cím kell, hogy odataláljon?

Postásdémon?! Hűvazze, én itt poénkodok, és valaki kétszer nyomta meg a csengőt, miközben írok! Mi lesz velem?

2011. jún. 18. 21:48
 19/29 anonim válasza:
Először is,tanulj meg helyesen írni.Ha ezzel készen vagy,jöjj rá hogy nem érdemes badarságokban hinni.
2011. jún. 20. 16:27
 20/29 anonim ***** válasza:
obvious troll is obvious...
2011. jún. 22. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!