Miért van az hogy a macskák ilyen furán viselkednek velem?
Figyelt kérdés
Mindig megnéznek az úton, sőt teljesen idegen macskák is odajönnek hízelegni, dorombolni. A mi macskáink is folyton követnek engem de csak engem a családból. Mi lehet ez?2011. jún. 4. 09:56
21/21 anonim válasza:
Lehet tényleg a kisugárzásod az oka. Így hallomásból egyébként nem hinném el, azt mondanám csak paranoiás vagy. De az én macskámnál is tapasztaltam ilyet: alapvetően nagyon félős, ha idegen ember jön hozzánk, rögtön elbújik az ágy alá, még a nagyimat is csak évek múltán szokta meg (nagyim kb kéthetente jár hozzánk), és egyik barátnőm aki nagyon szereti a macskákat (de sajnos nekik nincs mert az utcájukban rendszeresen megmérgezik őket a szomszédok) először volt nálunk, és a macskám ott dorombolt a lábánál és hagyta h megsimogassa. Csak ámultunk tesómmal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!