Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van az hogy a macskák...

Miért van az hogy a macskák ilyen furán viselkednek velem?

Figyelt kérdés
Mindig megnéznek az úton, sőt teljesen idegen macskák is odajönnek hízelegni, dorombolni. A mi macskáink is folyton követnek engem de csak engem a családból. Mi lehet ez?
2011. jún. 4. 09:56
1 2 3
 11/21 Szafica ***** válasza:
nincs otthon levendulád? a macskák szeretik
2011. jún. 4. 10:41
 12/21 A kérdező kommentje:
nincs korall virágom van a többi növényt agyon öntözöm mindig :(
2011. jún. 4. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem is követnek, pedig utálom őket. Nem lehet, hogy ezt érzik nálad is?:P
2011. jún. 4. 11:28
 14/21 RELIKVIA1212 válasza:

Azért, mert a macskák látják azt is ami az ember szemének láthatatlan.

Bármit is lát, ha odamegy és dorombol akkor az csak is jó lehet :)

Ha egy végkép pozitív személyiség vagy akkor ezért.

A macska egy kedves állat (általában :D)finom hangolású jószág :) Így sokkal erősebben és intenzívebben megérzi a jót és a rosszat.

Tessék, próbáld ki!

Fogd a macskád és tedd az ölébe valakinek aki utálja a macskákat, titkon bántaná is őket.

Meglátod hogy a macska feszültté válik és hamar el fog szaladni a közeléből, mert érzi a szándékát.

2011. jún. 4. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
azért követnek mert lehet h úgy nézel ki mint egy egér XD szal vigyázz mert akk a kígyók naon nem csipáznának XD
2011. jún. 4. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
15:02 te állat xD..Am szomszédunkkal(aki sajna meghalt :( )..Minden idegen macska aki az udvarunkba keveredett imádta..már öreg volt...De vonzotta a macskákat..Meg utcánkban volt két kutya kapun belül, és elment ott a szomszédom CSAK..mondom csak:D őt nem ugatták..szal..
2011. jún. 4. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
éhesek és kaját akarnak
2011. jún. 4. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
valószínűleg te foglalkoztál eddig velük a legtöbbet és ezért téged tartanak ,,vezérüknek"..szerintem ennyi...
2011. jún. 7. 22:38
 19/21 anonim válasza:
Én a kutyákkal vagyok így..:) Imádom őket, és a kóborkutyákat is mindig összeszedem 1-2 simogatás erejéig, sajnos nincsenek meg a lehetőségeim, hogy befogadjak közülük...de érzik rajtad, hogy szereted őket..:) szerintem ez az oka.
2011. jún. 8. 19:11
 20/21 Darkness666 válasza:
általába mikor egy boszorkány meghal a leleke egy macskába születik ujjá..lehet hogy előző életedbe az voltál /ha hiszel az ilyenekbe/ csak ugye születés előtt minden törlődik és így nem emléxel rá....
2011. aug. 18. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!