Ha természetfeletti hatalmakra szeretnék szert tenni az fehér, vagy feketemágia?
Fisz
Köszi a válaszodat:)
Hát jó lenne ha megtanítanál rá hogyan is meditáljak....meg stb...várom emailben a követekező válaszodat:)
amugy én ettől tudok könyebet is....csak nem tudom be válna e nekem szerinted?
Kellékek:
3 akármilyen színű gyertya
egy lap amire rávan írva az illető neve
és egy lap, amelyen a szándékod áll.
A lapot melyen az illető neve van, tépd össze kicsi darabokra, amelyen a szándékod áll, azt égesd el, majd a papírcafatokat és a port öntsd egybe egy kicsi tálba, majd miközben kiöntöd az ablakon, mond ezt:
Kérlek istenek, segítsetek szívem lakatjának törésében! Segítsetek, hogy teljesüljön!
Ezt megismételheted mindennap 1x, három napon keresztül, hogy a varázslat erősödjön.
Bari e-mailen, már rég nem a témáról beszélünk.
Egyébként ez egy kétes eredetű wicca varázslat, lehet hogy működik de én nem igazán hinnék benne.
Fisz
Oké......De azért meg próbálom ezt a könyebb verziót és majd értesítlek hogy sikerult e?
Amugy miért már emailben mijen témáról beszélunk....mert teljesen meg vagyok szédulve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!