Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha természetfeletti hatalmakra...

Ha természetfeletti hatalmakra szeretnék szert tenni az fehér, vagy feketemágia?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 18:43
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
amugy fisz írtam neked privát emailt...várom a válaszodat:)
2011. jún. 29. 20:38
 42/49 anonim ***** válasza:
Itt végeztem és megyek az e-mailjeimre.:)
2011. jún. 29. 20:41
 43/49 anonim ***** válasza:
oks....amugy fisz erre kuldjed a válaszaidat...leves-kutya@azet.sk köszi de légyszi erre kuldjed mert csak ott tudom meg nézni:)
2011. jún. 29. 21:04
 44/49 anonim ***** válasza:
Arra küldöm amelyikkel írtad. na de ez már nagyon eltér a témától, tehát többit e-mailen.
2011. jún. 30. 08:48
 45/49 anonim ***** válasza:

Fisz

Köszi a válaszodat:)

Hát jó lenne ha megtanítanál rá hogyan is meditáljak....meg stb...várom emailben a követekező válaszodat:)

2011. jún. 30. 08:52
 46/49 anonim ***** válasza:

amugy én ettől tudok könyebet is....csak nem tudom be válna e nekem szerinted?

Kellékek:

3 akármilyen színű gyertya

egy lap amire rávan írva az illető neve

és egy lap, amelyen a szándékod áll.

A lapot melyen az illető neve van, tépd össze kicsi darabokra, amelyen a szándékod áll, azt égesd el, majd a papírcafatokat és a port öntsd egybe egy kicsi tálba, majd miközben kiöntöd az ablakon, mond ezt:

Kérlek istenek, segítsetek szívem lakatjának törésében! Segítsetek, hogy teljesüljön!

Ezt megismételheted mindennap 1x, három napon keresztül, hogy a varázslat erősödjön.

2011. jún. 30. 08:58
 47/49 anonim ***** válasza:

Bari e-mailen, már rég nem a témáról beszélünk.

Egyébként ez egy kétes eredetű wicca varázslat, lehet hogy működik de én nem igazán hinnék benne.

2011. jún. 30. 09:02
 48/49 anonim ***** válasza:

Fisz

Oké......De azért meg próbálom ezt a könyebb verziót és majd értesítlek hogy sikerult e?

Amugy miért már emailben mijen témáról beszélunk....mert teljesen meg vagyok szédulve:D

2011. jún. 30. 09:23
 49/49 Botond Kőrösi válasza:
Soha ne kezdjk máégiába sohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2014. júl. 19. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!