Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha természetfeletti hatalmakra...

Ha természetfeletti hatalmakra szeretnék szert tenni az fehér, vagy feketemágia?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 18:43
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Fisz

Amugy te mijótta tértél át erre a hitre?

Mert engem ez nagyon érdekelne...ja és hogy mit tapasztaltál....amugy ha már szóba hoztam ezt.....Lenne pár varázslatra szugségem...(fekete mágiára gondoltam)te mijen fajtákat ismersz és légyszives sorold már fel

Mert nekem szerelmi varázslatra lenne szugségem:)

2011. jún. 28. 16:10
 32/49 anonim ***** válasza:
Személyes kérdésekre csak privátban válaszolok. A szerelmi mágia az szexuális mágia és nem fekete. Fekete mágiát kezdőknek nem is nagyon szabad végezni mert csak magukat pusztítják el legrosszabb esetben. Ahhoz kell a tapasztalat.
2011. jún. 28. 16:18
 33/49 anonim ***** válasza:

Fisz

Hát igen egyetértek veled.....De Van egy személy akit nagyon szeretek de ő nem akar velem járni....és szeretnék tőled...tanácsot kérni ebben...tudom hogy azt fogod mondani akor hagyam az egészet ha nem akarja....De ha meg rontanám...akor akarna....de nem az ő akaratával hanem az enyémel...kérlek segíts nekem....Mondj nekem egy ojan szerelmi varázslatott amivel magamhoz tudnám kötni....nekem ez lenne minden vágyam hogy vele lehesek..engem az se érdekelne hogy ha nem tudnám őt le rázni magamról...(abban az értelemben gondolom hogy csakis velem akarna leni senki másal) én csak ennek örulnék:)

2011. jún. 28. 16:53
 34/49 anonim ***** válasza:
Bari, segítek ha ennyire fontos, a szexuális mágiából nem lehet gond. Írj privátot és megbeszéljük részletesen, nem egész GYK-s csürhe előtt.
2011. jún. 28. 20:39
 35/49 anonim ***** válasza:
Oks......Nagyon Szépen köszönöm fisz:)
2011. jún. 29. 06:41
 36/49 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2011. jún. 29. 08:25
 37/49 anonim ***** válasza:

Szia fisz....már írtam neked privát emailt

:D

2011. jún. 29. 17:16
 38/49 anonim válasza:

Én nem értem miért kell támadni Fiszt. két okból sem:

1. Vagy okosabb mint gondolnátok, és pont arra épít, hogy sok a hülye aki eszi, esetenként jó pénzért még tanulja is a semmit. A tv jósda is eltartja magát, ő miért ne tenné. Jól csinálja, ha ebből megél.

2. A másik eset, hogy tényleg elhiszi amiket beszél, akkor meg ugye rögtön eszembe jut, woody bácsitól, hogy ne vitatkozz idiótákkal mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal

Kedves kérdező, Neked valószínűleg túl sok a szabadidőd, azt javaslom kapcsold ki ezt a k-rva gépet, és indulj meg barátokat szerezni..

2011. jún. 29. 19:45
 39/49 anonim ***** válasza:

19:45

Ne haragudj hogy közbe szólok de szerintem fisz nem kaumzik...és nagyon is igazat mond...figyelj aki nem hisz ijenekben akor minek olvasa ezt...nem értem

2011. jún. 29. 20:12
 40/49 anonim ***** válasza:
Megjegyezném hogy soha nem kértem pénzt a "szolgáltatásaimért" és nem is terveztem elkezdeni, tehát nem értem hogy ez hogyan jutott eszedbe.
2011. jún. 29. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!