Ha természetfeletti hatalmakra szeretnék szert tenni az fehér, vagy feketemágia?
félre ne érts, hiszek a sátánban.
tegnap is cumiztattam, és a szarvaiba kapaszkodtam miközben a szájába élveztem:D
"Felőlem higgy a beteges vallásodban, nem különösen izgat a szupernovád sem, inkább imádkozz szaporán a fikcionális názáretdihez nehogy megbüntessen mert kimondtad a "mágus" szót.:D"
Az, hogy "fikcionális" az bitosan nem, esetleg fiktív. A mágus szó pedig keleti bölcset jelent.
"Ne a fogalmazási stílusomat támadd, a tartalmat ha támadni kívánsz."
Tartalmat? Rendben van, elfogadom. Hol látsz organikus eszmeiséget és forrást a te "gondolataid", miképpen egy szabadon választott keleti istenség köré font bizonytalan mitológiai alapján a keresztény Sátánnal azonosíts? Démon, nem démon - teljesen mindegy, hogy milyen szót kerestek rá a görög írók (aki görög irodalmat eredetileg olvasta, tudja jól, hogy a δαίμων vagy latinul numen mitn jelent), csak az ezoterikusok látnak a szavakban természetfeletti jelentést.
Másrészt azt hinni, hogy az emberi szuverenitást Jézus egyesítő szavaival korholta ("legyetek egyek"), a legnagyobb balgaság következtetni. Nem valami Nirvánára vagy eksztázisra gondolt, ahol semmi nem lesz a személyből. Az átistenülés fogalma pont az emberi nem tökéletesedését, Istenhez való felemelést jelenti. A pogány politeizmus pedig csak naivitáson (lat. credulitas) alapul, amely az isteneket antropomorf, valami által létesült létezőként, sem abszolút, önmagában megálló, egyetlen, abszolút létként állítja be. A végső okot pedig gnosztikus okkultizmussal vegyítik. Bár ez pont nem látszott meg az írásodban, sőt te magad ismerted el, hogy ezek csak pénzeszsákok.
A keresztény teológia önmaga egyedülállósága miatt csakis csak valóságos történeten kell alapulnia.
Kedves Bari!
Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem nyugodtan írhatsz nekem privát üzenetet. Sátán Atyám mindenkit szívesen lát családjában akik elkötelezettek felé és önzetlenek Vele szemben.
Ha csak azért szeretnél Sátánista lenni mert hatalomra vágysz, Sátán ezt tudni fogja amikor az első próbatételedet eléd állítja (természetesen Sátán maga és nem Sátánisták). Ebben a próbatételben nincs semmi veszélyes csupán Sátán a szándékaidat vizsgálja. legrosszabb ami történhet az az hogy Sátán magadra hagy. Tehát csak akkor kezdj neki ha Sátánért teszed és nem csak a hatalomért. Ha így van, továbbra is itt van a privát üzenet lehetősége amit nekem címezhetsz.:)
Szia Fisz.....Hát meg halgattam a tanácsodat....Nem csak a hatalomért fogom tenni hanem sátány atyámért:)
Szóval fisz hogy tudnák sátán atyámal kapcsolatba lénpni...mijen rituálét csináljak...hogy tudjak vele komunikálni...akár mijen módon is....és ha sátány atyám lása hogy huséges vagyok hozzá akor kérhetek tőle akár mit?
NA mindegy.....és remélem nem fogok csalódni ezekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!