Valakit ellehet átkozni?
Figyelt kérdés
Ha valakinek rosszat akarunk van valami modszer hogy elátkozzuk?2011. máj. 29. 13:15
2/11 anonim válasza:
OMG elátkozni nem az 1500 as években vagyunk amugy meg ezek szerintem baromságok
3/11 anonim válasza:
Elátkozhatsz valakit, de ha beleolvasol az ezzel foglalkozók írásaiba láthatod, hogy ez kétélű fegyver és te is megbűnhődsz érte. Általában legalább a kétszeresét kell "megfizetned" az átkodnak mint amit okoz.
4/11 Killgun válasza:
Nem kell 2x esét visszakapnod.Nem is fogod.Amit adsz,azt kapod.Vonzás törvénye.Ha valakit szomorúsággal büntetsz,valaki előbb-utóbb téged tesz ugyanolyan szomorúvá.Ha megölsz valakit,ha nem is ebben az életben,de visszakapod...
5/11 anonim válasza:
Ezt az oldalt már elátkozták, nézd meg a kérdéseket & a válaszokat !
6/11 anonim válasza:
Igen.Lehet. Rajtam is volt már átok.
7/11 anonim válasza:
Igen lehet átkozni de csak szóval :)
8/11 Cho-CoLatte válasza:
ha jót akarsz magadnak akkor a másikat se átkozd el:)
hidd el visszaüt:)
9/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb mindig visszakapja a küldő. Vagy ha már esetleg valamikor leszedett magáról már védve is van...és akkor kapásból visszaszáll rád! Nyugodt vagyok, mert én leszedettem az egész családomról pedig van 2 ember aki örülne ha sikerült volna tönkretennie...most visszakapta..haha
10/11 Won válasza:
Szia!
Igen bárkit el lehet áldozni, de erről most nem írok, s amúgy is feketemágia. De a wicca egyik szabálya szerint HÁROMSZOROSAN kapod vissza. Inkább béküljetek ki, ha erről van szó!
Üdvözlettel: Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!