Segitséget kérnék mit tegyek pontosan szellemidézésnél?
ijenekre gondolok pl:
MI kell szelemidézéshez amik védenek?
Ami magához az idézéshez kell?
Az Obszidián kő pontosan mi ellen nyujt védelmet?
illetve Mijen formában kell hogy nálam legyen?
mért fondos az ezüst nyaklánc?
A Sót hogy kell használni?
mijen idézéseket végezhetek biztonságba anélkül h ittragadna/Hozzám csapodna vmi kis szellem vagy akár neadjisten 1 Démon...
Válaszom ez ecetes emberkéknek:
Nem az ecetet nem szereti hanem savat ami az ecet párolgásával a levegőbe kerül, és azért az etcet mert gondolom nem sokan tartanak otthon sósavat.
ÉS azért nem szeretik a savat mert elvileg a szellemek éteri entitások és a sav többeközt leköti az éteri energiákat.
Ennyi az egyszerü indok.
üdv.:Zimu
19:09
Ezeket a hülyeségeket ugye ti sem hiszitek el?
Kedves Előttem Szóló!
Aki mást lehülyéz,(vagy más dolgát hülyeségnek titulálja) saját magát is kiteszi ennek...
A Hivatalos Tudomány, ami sztem abszolúte ortodox vallási jelenséggé vált az utóbbi évszázad(ok)ban, egészen egyszerűen nem vesz tudomást arról, ami nem illik bele vulgár-materialista ideológiájába.
Ilyenek a pl. millió módon megerősített parajelenségek.
Bár a hatvanas években megjelent két könyv egy szovjet írótól:
vasziljev, Telepátia (asszem 1966) és ua szerzőtől a "Az emberi pszihikum titokzatos jelenségei (asszem 67-ben)" aztán passz!!!
Ennyi. Talán a nép szándékos sötétségben tartása a cél, másra már nem is tudok gondolni.
Érdemes elolvasni ezügyben Julius Andan, Szinfalak mögött című, netről letölthető könyvét...
Szerintem nincs szükség ilyen savas dolgokra, van aki szerint működik, van aki szerint nem, tény, hogy ezek fizikai jelenségek, tehát ezeknek a savaknak lehet káros hatása azekre az entitásokra, de ha az ember belégzi, sztem neki is árthat.
Sztem csak közölni kell a jelenséggel hogy
-már meghalt
-nincs dolgotok egymással, nem ismerted őt (ha ez így van)
-ha lehet, kérjen segítséget, de ne innen, hanem a saját kiterjedéséből (pl. próbáljon imádkozni, vagy legalább lenyugodni és átgondolni a helyzetéhez vezető okokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!