Istenem, felnőtt ember vagy és ennyi eszed van. Ráadásul férfi létedre... Még a kérdés megfogalmazása sem világos számomra. Nagyon boldogan élhettetek.
2011. márc. 15. 09:38
2/12 anonim válasza:
Tudod mit a jelent a szerelmi kötés - ha létezik egyáltalán? Azt, hogy a kedves párod nem szerelemből megy vissza hozzád, nem miattad, hanem erőszak hatására. Boldogtalanok lesztek mind a ketten.
2011. márc. 15. 10:51
3/12 anonim válasza:
lehet h azért tette fel a kérdező a kérdést,mert csak ugy ott hagyta a párja,mert vki szerelmi kötést csinált...
2011. márc. 15. 11:05
4/12 anonim válasza:
Szerintem is a kérdező azt gondolhatja, hogy az ő párjára csinált valaki szerelmi kötést, nem pedig ő akar rá, hogy visszaszerezze.
2011. márc. 15. 11:24
5/12 anonim válasza:
Te jó ég, és ezek ráadásul szaporodnak... -.-'
2011. márc. 15. 13:09
6/12 Isabella95 válasza:
1., aki nem hisz a mágiában, okkultizmusban az mi a f*szt keres itt? 2., nem kell lenézni valakit csak azért mert hisz valamiben ami esetleg nem látható, az agyadat se látod akkor akkor az sincs? -.-' 3., a kérdésre válaszolva ha a párodon szerelmi kötés van más által akkor én úgy tudom, hogy csak az tudja levenni aki rátette
De vannak olyan honlapok ahol bővebb információt találsz erről :)
Remélem tudtam segíteni :)
2011. márc. 15. 13:44
7/12 anonim válasza:
13:44 te teljesen hülye vagy.
kedves kérdező
magyarázd nyugodtan szerelmi kötésekkel azt hogy a nőd egy hűtlen ribanc és másik f*sz kellett neki, és lehet csak azt hiszed, hogy egyik napról a másikra lépett meg. Közben meg kitudja mióta csalt a hátad mögött. De igen, biztos valaki szerelmi kötést tett rá, nem is te voltál kevés neki és/vagy ő ribanc. Ha ez megnyugtat, akkor jó, vetesd le a szerelmi kötést vagy mi a kínt aztán láss csodát, lóf*sz sem fog történni, és tudod miért? Mert ilyen dolgok nincsenek, és rohadtul nem így működnek.
töröld csak :)
2011. márc. 15. 14:14
8/12 anonim válasza:
hihetetlen, hogy emberek mikkel kábítják magukat...
2011. márc. 15. 14:18
9/12 mendy1001 válasza:
Figyelj,ha a párod elhagyott abban te is hibás vagy.Talán már tudtad,hogy lesz valami,érezted de nem akartad elhinni,és nem tettél érte semmit.Figyelni kell az érzésekre.Hiszek a szerelmi kötésben!6 évvel ezelőtt kipróbáltam,és elmondom hogy még a pali még most is hív.Ez komoly 6 év után.De nagyon szeretem,aztán én hagytam el.De 2 évvel ezelőtt ismét kipróbáltam a kötést egy másik fiún akinek csak szexre kellettem.Gondoltam majd megszeret előbb utóbb.De semmi sem történt a kötés után.És tudod miért?Mert valójában a szívem mélyén,az agyam tudatalatti részén nem őt akartam!!!!Ezért azt tanácsolom neked,hogy gondold végig mit akarsz,mert ha csak a gyerek miatt akarod hogy visszamenjen az nem biztos hogy jó dolog.Ha pedig igazán akarod,akkor egy kis mágia és erős koncentrálás segítségével sikerülni fog.Ne add fel!!
2011. márc. 15. 23:35
10/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező !
Nem vagy hülye.
Én csináltam már ilyet Férfiként Nőre, és hatékonyan 100 %-osan működött. A hölgy elhagyott, telefonra se válaszolt a kötés után az első smsre randiztunk, és 1 hónap múlva újra együtt voltunk, de nem élvezetes, ha vki nem tud Neked ellenállni, bár szeretne,én aztán megértettem a helyzetem és csináltam egy oldást, és elváltunk.... ezt gondold át Te is, amit én csináltam az erőszak, te is erre készülsz,ennek lesz visszahatása, nálam is volt, nem kellemes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!