Milyen könyveket tudtok ajánlani démon idézéshez?
kösz az ucsonak :)
de még nem akarok meghalni :D
Nem hiszem hogy letépi a fejét egy démon. Miért tenné, meghal oszt jólvan. Abba mi a jó neki. Ne félj nem kell neki a nyamvadt életed, sőt az anyagi javaid sem (bár azzal szokott zsarolni, ha zsarolható vagy vele). Nem kell neki semmi más csak a legértékesebb részed, a lelked. Szóval inkább tudom elképzelni hogy őrületbe kerget. Ha túl hirtelen túl nagy erejűt akarsz akkor nem szimplán diliház, pszichiátria hanem öngyilkosság. Sajnos nekem is van tapasztalatom a témába. Tudod hány ilyen gyereket elhajtottam már amikor sírva-térdenállva (nem túlzás) jöttek könyörögni hogy segítsek nekik. Nem tudom és nem is akarom tudni mi lett velük. Távol tartom magam az ilyenektől. Tudod miért? Mert vannak az életemben olyanok akiket mindennél jobban szeretek, és engem velük zsarolnának. Én nem leszek a saját családom gyilkosa. Neked sok szerencsét hozzá.
Hogy honnan tudom hogy alkalmatlan vagy rá. Érzem...., és ők jobban érzik és jobban vonzanak.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!