Milyen könyveket tudtok ajánlani démon idézéshez?
Abdul Alhazred - Necronomicon (Kitab Al Azif - A halál névadása)
Ezt a könyvet olvasom én is de még a felénél sem tartok es máris tudom ,hogy nem kezdek hozzá a feladatokhoz mert a könyvben leírt pár sor nem biztos ,hogy teljesen részletesen magába foglalja a veszélyeket ami ezzel jár (bár figyelmeztet néháy következményre ) de ami biztos ,hogy ezzel hosszú ideig kell foglalkozni tudnod kell mit akarsz pontosan ,és,hogy tényleg biztos e vagy a dolgodban !
Abdul Alhazred - Necronomicon-t
szerintem ne olvassátok.
szóltam előre.
"Igen de ha jól kezeled a tűzet akor leves is lehet belőle:D"
Aha, csak hogyha te olyan csacsi kis taknyos vagy, hogy még a könyveket sem tudod kiguglizni magadtól, vagy angolul elolvasni, akkor nem fogod tudni jól kezelni azt a tüzet. Nagyon buta kisgyerek vagy, aki teljesen meggondolatlan és nélkülöz mindenfajta önfegyelmet és józan észt, ami sikeressé tehetné a démonok megidézése -vagy bármilyen más cselekedet- terén.
Ennek ellenére sok sikert kívánok neked, remélem sikerül megidézned azt a démont, és letépi a fejed.
köszi :D
neked is hasonlókat
Fordulj szakemberhez!
Bármelyik kórház pszichiátriai osztályán a vezető főorvost keresd!
Várjatok, tudjátok mekkora szenzáció lesz, ha felveszi amint valami démon a faxára húzza?:D
Abszolút netsztár XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!