Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen könyveket tudtok...

Spyke93 kérdése:

Milyen könyveket tudtok ajánlani démon idézéshez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 19:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen de ha jól kezeled a tűzet akor leves is lehet belőle:D
2011. jan. 4. 07:42
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Abdul Alhazred - Necronomicon (Kitab Al Azif - A halál névadása)

Ezt a könyvet olvasom én is de még a felénél sem tartok es máris tudom ,hogy nem kezdek hozzá a feladatokhoz mert a könyvben leírt pár sor nem biztos ,hogy teljesen részletesen magába foglalja a veszélyeket ami ezzel jár (bár figyelmeztet néháy következményre ) de ami biztos ,hogy ezzel hosszú ideig kell foglalkozni tudnod kell mit akarsz pontosan ,és,hogy tényleg biztos e vagy a dolgodban !

2011. jan. 4. 12:35
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Abdul Alhazred - Necronomicon-t

szerintem ne olvassátok.

szóltam előre.

2011. jan. 4. 16:12
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

"Igen de ha jól kezeled a tűzet akor leves is lehet belőle:D"

Aha, csak hogyha te olyan csacsi kis taknyos vagy, hogy még a könyveket sem tudod kiguglizni magadtól, vagy angolul elolvasni, akkor nem fogod tudni jól kezelni azt a tüzet. Nagyon buta kisgyerek vagy, aki teljesen meggondolatlan és nélkülöz mindenfajta önfegyelmet és józan észt, ami sikeressé tehetné a démonok megidézése -vagy bármilyen más cselekedet- terén.

Ennek ellenére sok sikert kívánok neked, remélem sikerül megidézned azt a démont, és letépi a fejed.

2011. jan. 5. 13:17
 15/23 A kérdező kommentje:

köszi :D

neked is hasonlókat

2011. jan. 5. 13:36
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

Fordulj szakemberhez!

Bármelyik kórház pszichiátriai osztályán a vezető főorvost keresd!

2011. jan. 6. 10:25
 17/23 anonim válasza:
34%

Várjatok, tudjátok mekkora szenzáció lesz, ha felveszi amint valami démon a faxára húzza?:D

Abszolút netsztár XD

2011. jan. 6. 11:47
 18/23 anonim válasza:
53%
Démonok nem léteznek,haver.
2011. jan. 7. 02:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Büntető Törvénykönyv kell hozzá..... xD
2011. jan. 7. 22:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Off: miért nem lehet válaszolni a kérdésére? Azt mondják egyébként is, aki hülye, dögöljön meg. Lehet, egyszerűen csak érdekli, hogyan kell. Bízzátok már rá, és ha kérdez valamit, ne írjatok már ennyi hülyeséget, hanem válaszoljatok, ha tudtok. Ha nem, akkor meg menjetek máshova.
2011. jan. 8. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!