Hogyan lehet valakinek "visszaküldeni" az átkot?
Aki szerint ne higgyek benne, stb, meg azért hat, mert hiszek, gondoljon bele, hogy ez akkor is így működik, ha az átkot küldő hisz benne, és mindent megtesz, hogy "fogjon az átok".
Tehát: ha valaki ért hozzá, vagy hallott már ilyen módszerekről, babonákról, írja le nekem!
Az átoklevétel is érdekelne, erről is olvasnék.
Azt nem tudjátok, hogy a piros szalag/cérna, amit rontás ellen viselnek, azt hogy teszik fel? Csak fel kell kötni, vagy ehhez is van valami "babona"?
Ha elhiszed, hogy megátkozott bevonzod a rossz dolgokat.
Am minek 30 foknál melegebb??? Nálunk most 22,6 fok van és én jól én polóban ülök a gép előtt.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:28
Van itt némi félreértés.
A víz hőfoka a kazánban 30 fok, ami elég érdekes, mert eddig általában 70 fokos volt, de hamar fel is forrt, ha nem figyeltünk.
Most a lakásban 10-11 fok van.
Csak miheztartás végett... de fűrész híján így is jól járunk, mert hiába van fa, ha egyben nem tudjuk eltüzelni.
Nem vitatkozni akarok, hogy meg vagyok-e átkozva, mert ahogy írtam, ez csak egy dolog.
Vannak még ilyen furcsaságok a "praxisunkban", amik olyan sorozatban történnek, hogy az mások számára már hihetetlen.
Ne mondjátok, hogy nincs megoldás, mert én már csak egy kiutat látok: ha feladom, és meghalok. Ezzel sikerül megadni neki, amit kér, én pedig megtöröm a pechszériát.
Szia!
Valójában nem szükséges visszaküldeni az átkot, mert alaposan megkapja az is, aki küldi. De tudom, hogy ez nem segítség. :)
Én annyit szoktam tenni, hogy gondolatban körülvédem magam egy tiszta fehér fénnyel, és megerősítem, hogy ezen csak az jöhet át, ami segít, erősít engem; és nem jöhet át semmi, ami rossz. Magát az átkot pedig egyszerűen szavakkal vissza lehet küldeni. Azzal, hogy "Köszönöm, de nekem erre nincs semmi szükségem; menjen vissza szépen oda, ahonnan jött." Fontos, hogy ne nevezd meg soha, még akkor sem, ha teljesen biztos vagy benne, hogy XY küldte, mert ha névvel küldöd vissza valakinek, az olyan, mintha te is meg akarnád átkozni az illetőt. Így viszont egyszerűen csak elhárítod magadtól.
remélem tudtam segíteni.
Szép napot neked!
ParlanDo
A legtöbb, amit teszel ebben az ügyben az, ha semmit nem teszel. Magadról próbáld meg elhárítani az átkot és ne visszaküldeni. Sokan azt mondják, hogy az átok nem száll vissza, ha jól csinálják, de ez nem igaz. Előbb-utóbb minden esetben visszaszáll. Ilyesmivel csak úgy lehet valakit megfertőzni, ha önmagát is megfertőzi az ember.
Úgyhogy ha visszaátkozol, rád ugyanúgy visszaszáll.
Ne engedd, hogy fogjon rajtad az átok, de ne küldd vissza senkinek, mert magadra küldöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!