Mennyi volt az a legrövidebb idő, ami alatt egy zöldfülű NagyMester lett?
és azt se felejtsük el, hogy aki esetleg 16 évesen rájött mivoltjára, az nem azt jelenti, hogy 16 évre volt szüksége erre, hanem korábbi életeiből szerezte meg ezt a fajta tapasztalatot. egyébként az előttem szólónak igaza van. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Én 11 évesen kezdtem el érdeklődni az efféle dolgok iránt. Eleinte csak komolytalan tiniboszorkányos oldalakat nézegettem a neten, aztán már nem is tudom, hogy hogyan, de abbamaradt a mániám.
Anyám is ezoterikus gondolkodású, általa ismertem meg a téma komolyabbik oldalát, sokkal átfogóbb ismeretekre tettem szert, mint amilyet egy tiniboszi weboldaltól valaha is várhattam volna.
Kábé egy éve jöttem rá, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom =D Én is az előző életeimnek tulajdonítom ezt a fajta érdeklődésemet, és tudom, hogy ebben az életemben ez a feladatom, hogy fejlődjek és másokkal is megosszam a tudásom.
Mostanra a környezetem is megszokta, hogy ilyen vagyok, gimibe járok, ott eleve így ismertek meg, bár csak a szobatársaim tudják, hogy micsoda könyveket forgatok a kezemben a koleszban =D Szerintem eleinte elég érdekesnek tartották, hogy oda meg vissza vagyok a horrorisztikus, véres dolgokért, aztán meg az univerzum szeretetéről meg a vonzásról mesélek nekik =D
Keresem az összefüggéseket, az ok-okozatokat, és ilyen téren az iskolám is nagy segítséget nyújt. Katolikus gimi, heti két hittan és egy diákmise van az órarendbe építve, ilyenkor lehetőségem van összevetni a keresztény hitet az egyéb ismereteimmel, és végül rá kell jönnöm, hogy mindkettő ugyanaz, csak máshogy... =)
Az életem engem igazol, minden körülmény azt sugallja, hogy jó az, amit teszek, tudom, hogy minden egyes mozdulatom és gondolatom rendjén van. És ez tényleg nagyon boldoggá tesz =D
Hoppá, kicsit sok a kitérő ^^" A lényeg, hogy eddig a gondolkodásmódig hosszú út vezetett, talán több életen keresztül. De egyet kell értenem a második hozzászólóval, csak egyetlen pillanat volt, amikor rájöttem, hogy mit kell tennem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!