Mennyi idő alatt lehet egy mágikus Őstehetségből NagyMester?
Neked nincs szukseged a szovetsegre, mivel mar az vagy, mint irod.
A gyakorlat teszi az embert! Tehat dolgozz, egy igazi magus nem itt a forumon fog keresgelni, hanem cselekszik!
Hol van a válaszom, amiben leírtam, hogy
egyetlen másodperc elég lehet hozzá, mert lényegében rá kell ébredned arra, hogy mindazt, ami nagymesterré tesz, már tudod?
Jaaa, a zöldfülűnél :D
Mindenesetre szerencsére ugyanaz a nagymesterség lényege, egyiküknek sem nehezebb azzá válni, legfeljebb annak, aki ismeri a tehetségét, könnyebb tudnia.
születése pillanatától.
nem akarlak megbántani de honnan veszed, hogy őstehetség vagy? kimondta ezt neked?
nos ha meg tényleg olyan tehetséges is vagy, az is attól függ mihez mérjük a nagy mesterséget? Merlinhez vagy a szomszéd cigány asszonyhoz, aki tyúkfejből megmondja a jövőt.
szerintem ha tényleg komolyan akarsz ezzel foglalkozni először kezd a környezetteddel. tanulj meg hozzájuk normálisan állni. figyelj a szüleidre és hallgass rájuk. ez nagyon fontos. (azért írom le mert a kérdésed alapján nem lehetsz több 14 évesnél)
gondoskodj a környezetedről és cserébe az is gondoskodni fog rólad.
azért írom le mert a wiccák, druidák, sámánok, voodoo, stb. mind a természettel való összhangra épül. hidd el nekem hiába is lennél maga Gandalf ha nem vagy képes a megértésre. mire használnád az erőd? nem sok jóra...
szóval adtam pár tippet és kicsit eltértem a kérdéstől.
a válasz:
az embernek egész élete kevés arra, hogy elegendőt tanuljon. nem az eredmény a lényeg ha nem az odáig vezető út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!