Ez véletlen vagy mágikus erő?
Sziasztok!
Mindig megérzek dolgokat.
Pl: Hogy én fogok felelni a természet órán és úgy is lett meg hogy ki fog bejönni az ajtón? Meg egyszer megálmodtam hogy kórházba kerülök és ott is kötöttem ki..
ez mi?
Tudom szerintetek irányitani magán dolgokra?
Szia Nikoletta! A megérzést lehet használni magán dolgokra és kell is fejleszteni.
Azt tudnod kell, hogy a saját dolgainkra azért nehezebb rálátni mert az érzéseink torzítják az intuíciót, tehát ha félsz valamitől, akkor blokkolhatod a képességet, ha pedig nagyon vágysz valamire, akkor odaképzeled a valóságos jövőbeni esemény helyett.
Ezért az intuíció fejlesztése akkor hatásos ha képes vagy kezdeni valamit azzal amit meglátsz.
A gyógyítók, auralátók ugyanezt a képességet használják, van aki képeket lát, van aki testérzetben képes érzékelni.
A egyik leghasznosabb terület, amikor az ember arra használja a magánéletben, hogy érzékelje a veszélyt. Ezért a kellő pillanatban óvatossá válunk és el tudjuk kerülni. De sok más hasznos terület is van.
Megérzés / hatodik érzék = az agyad által észlelt, de fel nem dolgozott adatokból nyert infó.
Pl. ha megnézed a jövőheti időjárás előrejelzést, mert kíváncsi vagy, hogy milyen idő lesz szerdán, akkor a mellette lévő napokat is látod.
És ha valaki azt mondja neked csütörtökön, hogy milyen szép idő van, te meg erre azt mondod, hogy "úgy érzem esni fog!" akkor valójában nem érzed, hanem van egy kis információd, bár már valószínűleg nem is emlékszel, hogy honnan...
A te konkrét példád pedig egész egyszerűen marhaság...
Ha 15-szőr olyan érzésed van 1-1 felelésnél, hogy téged fognak kihívni (megjegyzem ez diákoknál elég gyakori, pláne, ha van ok izgulni..) és egyszer valóban téged hívnak ki, akkor persze rávágod, hogy "TUDTAM!", de a maradék 14 alkalomban csak megnyugszol és 2 perc múlva el is felejted..
Sziasztok! KÖszönöm a válaszokat.
4-5-ször nem voltak jók a megérzéseim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!